Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.66 secunde)
Asta, daca nu cumva baietii destepti de la Bruxelles nu gasesc greseli in strategia de absorbtie a fondurilor si intorc planurile operationale pentru rectificare la Bucuresti.
Pina acum nici unul dintre adversarii sai politici nu a reusit sa puna presiune asupra "marinarului". ... Ministrul Transporturilor si primarul general al Capitalei, Basescu, nu a avut nici un adversar care l-ar fi putut invinge.
Nicolae Dica a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului pe care FCSB il joaca impotriva celor de la Viking, din play-off-ul Conference League.
Cel putin teoretic, pentru ca practic astfel de razboaie si in special acesta nu are sanse prea mari de a se finaliza cu una cu doua, chiar daca "vox populi" ar trebui sa inchida gura nemultumitilor.
La un calcul simplu, intr-o luna de zile, proprietarul pierde in jur de patru miliarde de lei vechi numai din astfel de afaceri, fara sa le numaram si pe cele care nu se "simt" - cate o caruta de fier vechi, cate un sac de cupru, aluminiu, etc.
Doar pentru faptul ca la Constanta nu am auzit prea multe despre descinderile politistilor la domiciliu pentru a verifica respectarea dreptului la proprietate intelectuala, am putea crede ca operatiunea Gramofonul sau cum s-o mai fi numind ea a fost un mare fas.
Singurul loc unde nu prima performanta, ci spectacolul, unde o ratare frumoasa facea mai multi bani decat un gol urat. Locul unde nimeni nu se supara ca Rapiduletul pierdea la cine stie ce echipa de pluton, insa devenea vulcan la meciurile cu greii Steaua si Dinamo.
In fine, au ramas pe dinafara persoane care chiar muncisera in PDL, dar daca Popescu nu le-a avut in gratii...
E drept ca subiectul e macabru, dar cum fenomenul nu poate fi ignorat, poate ca analiza nu va supara pe nimeni.
- In plan social nu mai avem ce face, din pacate ,,raul a fost facut" - ne globalizam. Si totusi, ni se ofera sansa uriasa sa constientizam aceste efecte nefaste si sa luam atitudine, pana nu e prea tarziu!
Mi-am permis sa iau cu copy/paste gandurile Chinezului, care sunt sigur ca nu se va supara. ... - Pentru faptul ca isi pun curul pe o bicicleta si pedaleaza inseamna ca se plaseaza intrinsec pe o treapta superioara, restul pulimii fiind, nu-i asa, de un pedestrism caduc.
Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze. ... va cunosc si va urmaresc de aproape 18 ani, daca nu 19.
Si Hagi, cand era in varful lui de cariera, uneori era scos la jumatatea meciului, pentru ca antrenorul avea un alt gand, nu neaparat pentru ca gresise ceva.
Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar 'ideolog si reformator al PSD'. Pentru ca textul cu pricina nu face decat sa repete sloganuri rasuflate, vehiculate de exponentii dreptei celei mai agresive din anii ’90.
Nu se termina nimic, niciodata.
fabrici, uzine, centre de cercetare, combinate, locuri pe care nimeni nu a fost in stare sa le mentina in picioare. Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant.
Rufele aliatilor nu s-au albit nicidecum, singura diferenta fiind ca nu vor mai fi spalate in public. Reprosurile s-au pastrat, iar fiecare membru al Aliantei isi spune probabil ca trebuie sa se faca frate cu dracul pana trece puntea integrarii.
"Nu este prea grozav asa!", "Esti naspa!", "De ce ai facut greseala asta?", "Au, cu ce ocazie? Frate, lasa parul sa creasca", au comentat acestia.
Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie pentru copii va fi decis de un juriu format tot din copii, a caarui misiune nu va fi usoara: ... Frate mic, mare belea / Niko 2 - Little Brother, Big Trouble (r. ... Participarea nu necesita inscriere.
Maitreyi nu e o iubita oarecare, e o iubita (pentru Allan) fara pereche, unica intr-o existenta. ... Allan nu este, fireste, la prima lui experienta amoroasa. ... La inceput, Maitreyi, pe jumatate copila, nu retine in vreun chip special atentia lui Allan. ... - Nu ma saturam privind-o.
google-analytics.com