Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (3.46 secunde)
Actiunea nu are nicio legatura cu campania electorala sau orice alta campanie", a declarat deputatul PSD Claudiu Pop. ... "Am discutat de mult despre acest ajutor cu colegii mei, dar am vrut ca actiunea sa o facem dupa alegeri, ca sa nu se interpreteze.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale.
"Eu as vrea sa vorbim de Constitutia pe care o avem acum si nu o respectam. ... Acestea sunt drepturi fundamentale care nu sunt respectate.
Corina Dragotescu (foto) publica pe ImpactNews articolul 'PD-L nu bea sampania doamnei Udrea', pe care il puteti citi in continuare. ... Imediat dupa motiune, PD-L s-a retras, dar nu pentru a se delecta cu bauturi spumoase, ci pentru a-si obloji ranile.
"Ma pot supara pe oricine". El a urcat intr-o barca pentru a trece pe partea cealalta a raului Suceava si a cerut din nou celor din preajma sa indeparteze un reporter din fata sa, pentru ca "nu raspunde la provocari".
Este foarte bine ca PSD nu a reactionat impulsiv si nu s-a luat la intrecere cu liberalii. ... In declaratia acordata ziarului "Puterea, Ion Iliescu a sustinut ca este nevoie de o colaborare cu liberalii, dar ca acestia trebuie sa nu ii mai atace pe social-democrati.
Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ... Cand insisti nici macar nu are bunul simt, ori inteligenta, de a emite un raspuns decent...
"Vanghelie e in spatele campaniei OTV anti-Oprescu" In PSD nu este nici un secret ca Marian Vanghelie se afla in spatele atacurilor OTV impotriva edilului Sorin Oprescu, dezvaluie liderul social-democrat Miron Mitrea, intr-un interviu acordat ziarului Ring.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Pana astazi nimeni nu stie de ce. ... Obama nu a avut timp si de el. ... Puterea nu se daruieste, ci se cucereste.
Haideti in Piata, ca nu-i niciun pericol. A vorbit Vichi (Niuland) cu Igas sa nu mai dea cu gaze. ... Dar de stimulentele pe care le-ar putea primi oficialii romani pentru ca firmele asiatice sa lucreze la noi, nu sufla o vorba.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Udrea nu se lasa Marioneta preferata a lui Basescu, Emil Boc, a luat cuvantul, credem fara acordul sefului sau, la deschiderea anului scolar si a grait dupa cum urmeaza:
Acest sistem nu poate fi eradicat pana ce nu se face o de-pedelizare radicala si fara mila a statului, incepand cu Presedintia si terminand cu ultimul slujbas pus de PDL paznic la bani publici.
Pufulet, te-ai suparat?...ca asa ii spunea Basescu. ... Domnule Becali, nu trebuie sa jigniti Moderatoarea schimba subiectul si il intreaba pe Gigi Becali de contracandidatul sau la alegeri, Antonia Dragomir, psihosexolog. ... Daca te fac eu ceva care incepe cu "c...". Hai ca nu vreau sa ma supar cu Pufulet.
Intre timp, au realizat ca austeritatea nu merge si au schimbat discursul; la noi, schimbarea nu a ajuns inca; ... Austeritatea nici macar nu era o teorie pentru ca nu raspunde criteriului de coerenta; ... Imaginea nu e doar patriarhala, e stupida. ... Nu ele au gresit;
"Sa nu ne fie frica sa ne asumam o relatie privilegiata cu China", pe care o puteti citi in continuare. ... Lucrurile nu par nici pe departe ca arata asa.
Ce va place cel mai mult in Romania si ce nu va place? ... Ce nu-mi place in Franta, in Romania sau oriunde altundeva sunt lucrurile care nu plac nimanui, lucrurile care pot supara.
In Romania principala problema este ca noi nu avem pe unul care sa stea in picioare - si atunci, eu nu sunt nici PSD, nici PNL, nici nimic (Autor: ... - Oamenii de la noi din tara inca nu voteaza PENTRU.
google-analytics.com