Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.52 secunde)
Liberalii, orgoliosi, nu vor sa recunoasca in ruptul capului ca au inceput sa joace un soi de "nu te supara, frate!" cu democratii, dar se vor intalni azi la Cluj, in mare "secret", cu partenerii de Alianta pentru a-si reinnoi juramintele.
Odata cu venirea lui Adrian Cioroianu - cel dorit de premierul Calin Popescu-Tariceanu ca titular, din cauza caruia premierul l-a infruntat pe presedinte -, Ministerul din Aleea Alexandru pare sa nu mai stie cum sa reintre in activitate, ca un om dupa scoaterea aparatului ghipsat.
Subiectul nu poate fi ocolit: ... Sotia lui este Cersei Lannister, dupa o casatorie care a avut la baza o alianta, si nu o poveste de dragoste. ... Nimeni nu stie, insa, ca tatal sau real este unchiul sau.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt. - Anul trecut ati pierdut un frate.
- Nu exista nicio explicatie pentru ceea ce au vazut si filmat acesti doi piloti de avioane de vanatoare. ... - Nu exista o invatatura oficiala - a spus acesta - dar exista speculatii in cadrul Bisericii inca din Evul Mediu.
Asa ceva nu este posibil si, de aceea, partidele cu vocatie autentic democratica au datoria sa se ridice si sa o spuna raspicat", a afirmat liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, in discursul rostit la Congresul PN¥CD.
“Nu sunt deloc multumit de felul cum sunt organizate lucrurile. Motiv pentru care vor avea loc reorganizari si, repet, cei care nu au chef de munca, vor pleca acasa, in plus vom avea de acum inainte un regulament de ordine si functionare.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, la o intalnire cu autoritatile locale la Botosani, ca daca fratele sau mai intra intr-o firma dubioasa s-ar putea sa nu mai candideze.
Am fost la un pas sa-l vedem pe presedinte suspendat in 2007, dar referendumul nu a fost validat din lipsa de participare la vot. ... Toata smecheria este sa nu stii pe ce lume te afli.
In loc sa se confrunte cu necazuri din partea opozitiei, noul premier ia scatoalce grele peste ceafa exact de la promotorul sau, suficient cat sa te intrebi care o fi adevarata natura a relatiei celor doi si daca nu cumva ne scapa tuturor ceva in legatura cu asta.
Adrian Severin) (continuare) Daca Procurorul General si seful DNA au legatura cu justitia, sefii serviciilor de informatii nu au. ... Dincolo de faptul ca solicitarea CE ca respectivii demnitari nationali sa nu fie schimbati ii depaseste atributiile, ea pune in discutie interesul care anima un atare demers.
Adina nu ne-a spus niciodata ca i-ar fi facut ceva. Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea.
Florian Pittis (vineri, 12 octombrie), incepand cu ora 16.00, vor fi prezenti pe scena Folk Frate, Arthur Project, Cristian Buica, Adrian Sarmasan, Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Guz Live Band, Firma.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Cryo-Save asigura stocare gratuita a celulelor stem in cazul in care un membru al familiei nou-nascutului (frate, sora, mama, tata) a fost diagnosticat deja cu o boala ce poate fi tratata cu astfel de celule.
Pe cand era primar a inlesnit unor firme ridicarea unor constructii care incalcau normele acestei capitale religioase a lumii si nu numai. Nu a primit bani el direct. ... Inaltul demnitar parea ca nu are nicio atingere cu spaga primita de fratiorul sau.
"Veniti, toti cei care ma iubiti, si ma sarutati cu saruta­rea ce mai de pe urma, ca de acum nu voi mai umbla, nici nu voi mai vorbi cu voi!" Si doua dintre stihiile cantate adreseaza o che­mare asemanatoare:
Toata lumea vorbeste de vizita doamnei Rice, asa ca nici eu nu pot sa ma abtin. ... Eu nu vad aici nici o intentie de reparatie istorica si o satisfactie postuma pentru bunicii nostri care isi lipeau urechile de radio, ascultand Vocea Americii.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
Noul scandal de la varful Ministerului Administratiei si Internelor vine sa confirme un lucru pe care multi il cunosteau, insa nu mai doreau sa-l recunoasca, din diferite motive.
google-analytics.com