Cautare

61594 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud buzau" (5.60 secunde)
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. Vor fi precipitatii abundente, insotite de grindina, descarcari electrice si de vant puternic. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... 3 cu ocazia Mosilor de vara Targul de Rusalii. Programul este de la 10, 00 pana la 18, 00 iar intrarea este libera.
Calarasiul de altadata: ... Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi. Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. Contracturile sunt reprezentate de muschi sau tendoane care au ramas prea mult timp in contractie sau in aceiasi pozitie, devenind mai scurte astfel.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca. In schimb participa la o parada sau iesea la mici.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii. Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta. ... Astfel, momentele in care se resimte senzatia dureroasa sunt intercalate cu perioade de acalmie.
reprezinta inflamatia dezvoltata la nivelul tegumentului conductului auditiv extern, de etiologie infectioasa, eczematiforma sau seboreica Factorii favorizanti sint:
Va trebui sa fii foarte atent la ce iti ofera viata in acest domeniu, pe care nu vei reusi sa il controlezi deloc in 2018.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Irina-Maria Manea) De la faimosul filosof Platon avem sintagma si conceptul de iubire platonica. Da, poate ca deriva de la el, dar semantica conceptului este departe de ceea ce intelegea el prin iubire.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Potrivit analizei GANDUL din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani 830 provin de la ambasada SUA din Bucuresti. Dintre acestea, 368 sunt trecute la categoria UNCLASSIFIED, 424 - CONFIDENTIAL, si 38 - SECRET. In total, 1022 de documente care fac referire la Romania.
Dw-world.de informeaza: ... Multi comentatori se arata dezamagiti de calitatea depeselor dezvaluite de WikiLeaks: ... In mod declarativ ceea ce deranjeaza in aceste note diplomatice este "superficialitatea" lor adica faptul ca se limiteaza sa consemneze fapte de suprafata.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
Liderul liberal a facut public, intr-o conferinta de presa, continutul celor doua dosare ale sale care au ajuns la CNSAS. Cel care are o singura fila contine un opis al ofiterului de Securitate in care sunt prezentate informatiile pe care le-ar fi prezentat Mona Musca in 1977-1978.
Am primit un e-mail cu titlul LECTIA DE SOCIALISM si avand ca subiect: ... Puteti citi in continuare Lectia de socialism, care se potriveste perfect cu decizia puterii din Romania, care a decretat taierea salariilor si pensiilor.
google-analytics.com