Cautare

263 de rezultate pentru "note" (5.14 secunde)
O Feteasca Neagra in proportie de 80%, vinificata separat de Babeasca Neagra, baricata cat sa ii imprime note fine de vanilie si condiment.
Stefan e in clasa a sasea si e premiant, iar cel mic intr-a patra, dar nu are note sub opt.
In schimb, pentru Larisa Iordache, medaliata cu argint, gratie unei note de 15,133, acesta fost primul titlu individual din cariera intr-o competitie de senioare.
In finala, insa, ambele sportive au primit note proaste la panglica (locul 12 cu 9,25), in timp ce Lori Fung si Regina Weber, ambele de 21 de ani, au obtinut 9,80, respectiv 9,75.
In finala la individual-compus, in care au luat startul 24 de gimnaste, Larisa Iordache a obtinut urmatoarele note: 15.033 la sarituri, 14.200 la paralele, 13.833 la barna si 14.700 la sol, clasandu-se pe locul patru cu un total de 57.766 puncte.
Achizitionarea de calculatoare, cu "Euro 200", pentru tinerii nevoiasi Programul "Euro 200" privind acordarea unui ajutor financiar in vederea achizitionarii de calculatoare se va derula si in anul 2011, potrivit unei note a Ministerului Educatiei, citate de Agerpres.
Un site cu nimic altceva decat continut copiat - legitim sindicalizat ori rescris pe baza altor surse de pe net - nu va castiga note mari, iar unul care copiaza doar pentru a obtine reclama va fi catalogat drept spam.
Echipa de cercetare a folosit de asemenea rezultatele la examene ale participantilor la studiu, cu varsta cuprinsa intre 18 si 22 de ani, observand ca studentii dependenti de telefonul mobil si de retelele de socializare aveau note mai mici decat ceilalti.
One Note Dupa cum am anuntat in urma cu ceva timp intr-un material dedicat, programul de notite avansate al gigantului din Redmond este disponibil in mod gratuit tuturor utilizatorilor, indiferent de platforma.
24 luni Tableta Asus VivoTab Note 8 M80TA-DL004H - 1.799 RON Contine: procesor Intel Atom Quad-Core Z3740 @ 1.33 GhZ, sistem de operare Windows 8.1, camera spate 5 megapixeli, Microsoft Office Home&Student inclus Garantie:
De asemenea, a inceput o compilatie de note biografice ale studentilor de la Universitatea din Cambridge, continuata mai tarziu de fiul sau, John Archibald Venn (1883 - 1958), si publicata in Cantabrigienses Alumni, in 10 volume, intre 1922 si 1953.
Pana la inceputul secolului al XV-lea, clavicordul ajunge sa aiba zece coarde, fiecare dintre ele producand cel putin doua note prin atingerea coardelor in doua puncte diferite pe lungimea acestora.
Declinul in distribuirea postarilor personal (statusuri, poze, note etc) vine intr-un moment in care aplicatii precum Snapchat si WhatsApp sunt intr-un progres semnificativ.
In numai doua zile de la lansarea sa in Coreea de Sud, Samsung Galaxy Note 7 inregistrat un numar record de precomenzi in tara mama:
Inca din 2012, GIP a publicat un tabel meticulos cu pasajele copiate de procuroare si textele originale, semnaland si erorile de transcriere a unor note (www.grupul.ro).
Samsung Galaxy S models, Galaxy Note, Galaxy Tab, iPhone 3, 3G, 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, LG G2, Sony Xperia, Motorola Moto, Google Nexus, iPad, iPod, Kindle, Nintendo 3DS si multe altele.
Cu toate ca CERN nu a pastrat amintiri din perioada de inceput, cu exceptia primei note redactate de Tim Berners-Lee si de calculatorul sau de la acea vreme, un NeXT, organizatia a evitat ca web-ul sa cada in mainile persoanelor rau intentionate.
"Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte. Ma gasisem pe mine in muzica.
In note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol este unul nou. Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la un concert unic:
Nu pot sa spun ca, daca venea unul sa-mi spuna sa dau note, n-as fi cedat. Vorbesc serios, poate as fi cedat.
google-analytics.com