Cautare

263 de rezultate pentru "note" (3.25 secunde)
Sute de agenti economici au depus la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral Constanta (DADL), note de intentie privind incheierea de contracte de prestari servicii pentru plaje.
Scopul acestui indice nu este acela de a da note si de a face clasamente, ci de a constientiza atat autoritatile locale, cat si opinia publica in general, cu privire la gradul de pregatire pentru UE si, implicit, cu privire la capacitatea de absorbtie a socurilor aderarii.
Potrivit unei note telefonice transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, se pare ca, in cazul in care fondurile existente se vor dovedi insuficiente, sumele vor fi suplimentate.
Inscrierea in program este valabila 30 de zile de la primirea acestei note, timp in care proprietarul rablei trebuie sa se ocupe de toata hartogaria necesara si sa scape de masina, altfel isi pierde locul in program.
Toti agentii Daewoo vor emite note de acceptare persoanelor care indeplinesc criteriile impuse pentru a beneficia de prima de 3.000 RON pentru cumpararea oricaruia dintre modelele Daewoo.
Conform centralizatorului realizat pe 19 iulie, au fost raportate 13.868 de persoane care au obtinut note de acceptare de la producatorii validati, ceea ce reprezinta aproximativ 84% din numarul total de locuri disponibile.
Potrivit proiectelor Biroului de Credit, institutia urmeaza sa intre in faza a treia, in care va acorda "note" persoanelor supravegheate.
Potrivit datelor pe care le detinem (inclusiv note de plata proforme, neinregistrate in contabilitate, stornari etc, unele reconditionate dupa ce au fost rupte si aruncate la cos pentru stergerea urmelor), in perioada iulie-septembrie s-au furat circa 6 miliarde de lei, bani incasati de la clienti si neinregistrati in evidentele contabile.
Note similare si perspective la fel de bune au primit vecinii bulgari. Tot din studiul UniCredit reiese ca deficitul bugetar al Ungariei ar putea urca la 9,7% din Produsul Intern Brut (PIB) in 2006.
De asemenea, autoturismele care in ultimii ani au avut un mare succes la vanzari in Romania, cele produse de Daewoo, pot fi incluse in lista masinilor nesigure, acestea primind printre cele mai mici note in ceea ce priveste siguranta la un impact lateral si frontal.
Cu trei saptamani inainte trebuie achitate ultimele note de plata si instiintate compania de gaz, electricitate, apa, telefonie fixa, internet, cablu TV.
Daewoo Automobile Romania a eliberat anul trecut in doar cinci zile lucratoare note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate acestei marci.
Aceasta este coordonata de avocatul Vasile Deleanu, despre care presa a scris ca înainte de 1989 a lucrat ca ofiter sub acoperire la ICE Vitrocim, fiind în aceasta calitate ofiterul caruia "Felix", Dan Voiculescu, îi dadea note informative.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
In baza acestei note de acceptare, AFM suporta 90% din cheltuieli pentru locuintele private, 60% daca beneficiarul este o institutie de stat si jumatate daca solicitantul este o firma.
492 de note de acceptare, peste o treime (38,5%) fiind pentru marca Dacia, a declarat, luni, purtatorul de cuvant la Ministerului Mediului, Dragos Nacuta.
Potrivit aceluiasi minister, au fost semnate note de acceptare pentru 5. 193 de autoturisme Dacia, pe locul al doilea situandu-se Renault-Nissan, cu 1.
Dosarul figureaza ca inchis in 1988, mai scrie Hotnews-Kamikaze. Vantu ar fi oferit note informative atat in inchisoare, cat si dupa eliberarea sa.
Primul pas in televiziune l-a facut la Soti, apoi a lucrat, in paralel cu activitatea de radio, la programele pentru copii de la TVR (in emisiunea Sapte note fermecate).
Documentul arata ca Funeriu ar fi trebuit sa sustina si un examen oral, din cauza unor note slabe obtinute la proba scrisa.
google-analytics.com