Cautare

203 de rezultate pentru "nora dinca" (3.98 secunde)
La Editura LIDER a aparut cartea "Promisiunea" de Nora Roberts. ... ROBB (NORA ROBERTS) il poarta pe cititor prin New Yorkul anului 2060, unde locotenentul Eve Dallas infrunta un ucigas de politisti.
Mai apoi am aflat ca mama soacra nu ar putea iubi vreo nora niciodata in viata ei.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Viceprimarul Marinica Dinca a luat cuvantul pentru a sustine si el propunerea lui Tui. ... Ultimul care a fost batut de sustinatorii lui Solomon a fost chiar viceprimarul Marinica Dinca, presedinte al PDL Craiova si candidat al portocaliilor pentru functia de primar al municipiului.
Tandemul Stefan Stoica - Marinica Dinca a luat locul echipei ideale Marian Jean Marinescu - Constantin Popeci, care au declinat ofertele.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) O fabrica - dar in China Ancu Dinca are multe de spus, mai multe decat ar incapea in doua pagini de revista.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
SC Nora COM-IND a cerut concesionarea a 12 metri patrati de teren, pe bulevardul Mihai Viteazul, in vederea extinderii constructiei existente, insa Comisia de urbanism a dat un aviz nefavorabil.Luni, 3 octombrie, a avut loc o noua sedinta ordinara a CL.
Insa, in sedinta ordinara a CL din 29 august, consilierii au respins proiectele de hotarare care faceau referire la concesionari in favoarea SC Dulcicom, SC Nora COM IND si SC Ama Electronic.
Al doilea, si cel mai important, este ca Eugenia Voda, principala responsabila, in calitate de moderator, de continutul emisiunii in cauza, este nora cunoscutului scriitor evreu Oliver Lustig, general-maior al armatei romane si fost detinut la Auschwitz-Birkenau si Dachau, unde si-a pierdut cea mai mare parte din familie.
Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) si Diana Tobosaru (50%). Nora Marcovici si Diana Tobosaru conduc agentia de publicitate Graffiti BBDO, detinuta de omul de afaceri Cristian Burci.
Am deja o nora adorabila, sotia baiatului cel mare, care mi-a daruit deja trei nepoti. De ce n-ar fi si Steluta o nora adorabila pentru mine?
Ramasi singuri, cei noua consilieri PDL au plecat si ei, pentru ca nu mai exista cvorumul de sedinta, nu inainte ca viceprimarul PDL Marinica Dinca sa dea vina pe aceasta situatie pe primarul Antonie Solomon, care "nu vrea sa rezolve probleme stringente ale Craiovei, cum sunt drumurile, strazile si parcarile".
Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni. ... Marinica Dinca:
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas. ... Unul dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas, ales prin vot secret, urmeaza sa preia atributiile primarului suspendat Antonie Solomon.
Solomon - da, Dinca - ba Intrebat de ce la conferinta UNPR Dolj a fost prezent Antonie Solomon, dar nu si primarul delegat Marinica Dinca, Oprea a precizat ca a fost o onoare sa-l aiba pe Solomon invitat si a dat de inteles ca si l-ar dori in partid.
Oana Dinca, consilier judetean si sotia viceprimarului Marinica Dinca, detine impreuna cu acesta un teren agricol extravilan in Craiova de 575 de metri patrati, un apartament.
"Bugetul pentru anul 2012 trebuie sa faca din Craiova un oras modern, cu strazi si trotuare noi, fara gunoaie si fara caini comunitari - aceasta este dorinta noastra si pentru asta am construit propunerile bugetare", a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, viceprimarul Craiovei si presedintele organizatiei municipale PDL, Marinica Dinca.
300 de locuri de munca Prezent la inceperea lucrarilor, viceprimarul Marinica Dinca a tinut sa arate importanta dezvoltarii mediului de afaceri din Banie, care "duce la crearea de locuri de munca si aduce bani la bugetul local".
google-analytics.com