Cautare

4082 de rezultate pentru "niste" (3.68 secunde)
Nu ca ar interesa pe cineva, sau as reusi sa ma fac auzita in tot zgomotul asta de glasuri, acuze, pareri samd, dar pe masura ce ne apropiem de finalul de an constat ca aveam niste asteptari de la anul centenar.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
Tradarea are si ea niste limite totusi. ... As face o solicitare celor care sunt in drept sa faca niste difuzoare mai bune acolo sau nu stiu ce se intampla ca in partea aceea (arata in partea stanga a salii) aproape ca nu exista.
Nu as putea sa o cuantific, dar nici nu putem spune ca aici evaziunea este in niste limite joase, dar nici cea mai inalta. ... Trierea si selectia naturala care s-a facut a creat niste parghii importante intre agentii economici, astfel incat relatiile comerciale sa se bazeze pe ceva stabil.
Nu as putea sa o cuantific, dar nici nu putem spune ca aici evaziunea este in niste limite joase, dar nici cea mai inalta. ... Trierea si selectia naturala care s-a facut a creat niste parghii importante intre agentii economici, astfel incat relatiile comerciale sa se bazeze pe ceva stabil.
TAUR Cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de conflicte cu unii membri ai familiei, chiar si cu rude mai indepartate care emit niste pretentii cu care acestia nu sunt de acord.
Sunt niste investitori in domeniul IT, sunt niste investitori in domeniul dezvoltarii de centre de afaceri, sunt niste investitori in ceea ce priveste aceste spatii comerciale, mall-uri, mari lanturi de magazine.
Procurorul sef Moldovan a incercat sa se justifice saptamina trecuta, intr-o conferinta de presa, vizavi de solutia favorabila aplicata lui Neamt, ca acestuia nu i s-a putut dovedi decit ca a beneficiat de niste pachete de carne si de niste mese la restaurant.
Nu conteaza daca iti plac sau nu pisicile, aceasta nu afecteaza interpretarea viselor, in general pisicile din punct de vedere fizic au legatura cu sistemul digestiv, cu mancarea si functionarea acestuia, visul iti poate da niste amanunte despre ce nu e in regula cu sanatatea ta.
Daca esti prost, platesti cateva sute de Euro si primesti niste acte. ... Iti flutura pe la nas un buletin si te roaga sa le dai niste bani, ca-ti vor trimite ei banii ulterior inapoi, ca iti lasa buletinul garantie sau te lasa sa-i faci poza.
Deci au fost niste momente tactice care au dus la pierderea unor castiguri politice importante care puteau sa aduca o schimbare benefica pentru Romania, zic eu. ... Pentru ca sunt niste carcotasi care continua campania anti-Iliescu?! ... Este o alta slabiciune pentru niste militanti ai partidului.
Dar daca n-ai fost crescut sa te integrezi in societate dupa niste reguli, atunci asta nu se mai poate gasi pe Google. ... Dar, avand in vedere ca ma cunoaste de foarte multa vreme, domnul Basescu s-a convins ca atunci cand spun niste lucruri, n-o fac sa-mi fac vreo deschidere.
Oficialii au spus ca a fost un experiment pentru a testa niste manechine pentru testarea caderii de la mare inaltime. ... sa-si foloseasca abilitatile cinematografice pentru a crea niste trupuri false de extraterestri.
Au fost niste momente teribile, era sinistru, nu vedeam nimic, nu aveam decat lumanari. ... Acel om, cand m-a angajat, nu a facut un act de binefacere, ci a avut nevoie de cineva care sa rezolve cu responsabilitate niste lucruri si sa se poata baza pe el.
Nu inventam roata, doar o folosim pentru a avansa Halele au niste puncte forte:
Asa ca am convocat rapid la mine in bucatarie, locul unde se vindeca mai degraba bolile decat la farmacie, parerea mea, niste ceapa, niste cartofi, niste miere, lapte s ou.
Creperie inseamna un loc unde se mananca niste preparate specifice si se bea cidru sau bere artizanala. ... - V-ati gandit sa tineti si niste seminarii legate de Bretania aici, la Nominoe?
• E posibil ca, la nivelul Jandarmeriei, sa fie operate niste schimbari. ... Pe ei, in clipa de fata, ii intereseaza cu totul alte lucruri decat daca niste oameni din cateva piete din tara sau din fata unor ambasade din strainatate sunt revoltati de guvern.
M-am uitat pe niste evidente. ... Sunt cateva institutii - Inalta Curte, Ministerul Public, CSM, si cred ca mai e Consiliul Legislativ - la care s-au acceptat mariri de bugete pentru ca acolo au intervenit niste drepturi salariale castigate la care nu putem umbla.
Un sondaj arata ca 51% din americani cred ca asasinarea lui Kennedy a fost o conspiratie, 15% cred ca guvernul si mass-media folosesc o tehnologie care le controleaza mintea prin televizor, 4 % cred ca niste reptilieni cameleonici controleaza guvernul.
google-analytics.com