Cautare

43 de rezultate pentru "nina" (5.58 secunde)
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La aceasta editie au mers bine zodiacurile din cristale si seturile cu inele si cercei montate in argint", ne-a spus Nina Turcan.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. Puteti citi in continuare textul integral, semnat: Nina si Ion Iliescu. ... Nina si Ion Iliescu
Nina Turcan din Ucraina participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Adrian Pavlov - director adjunct control in sanatate publica, respectiv Klara Junc, Janetta Toanca si Nina Popa - toti aspiranti ai postului de director coordonator adjunct financiar contabil. ... Nina Popa.
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
"Am incercat sa facem o salina terpeutica, dar sa oferim oamenilor conditii astfel incat sa se simta bine (muzica ambientala de relaxare, reviste, ziare, integrame, internet wireless)", a declarat Nina Colceriu, unul dintre cei doi asociati ai "Salinei de acasa".
La vernisaj, care a avut loc miercuri 14 august 2019, a participat si sotia sculptorului, cea care chiar in acea zi si-a aniversat ziua de nastere- distinsa doamna Nina Brumusila. ... Lucrarile de sculptura sunt expuse prin amabilitatea doamnei Nina Brumusila.
Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: "Am venit impreuna cu sotul si nepotelul si suntem cazati la Hotel "Hora" din Saturn.
Chiar daca a aparut alaturi de modele celebre precum Gigi Hadid, Lily Aldridge, Rose Bertram, Irina Shayk, Chrissy Teigen, Hannah Davis, Nina Agdal sau Emily Ratajkowski, Caroline Wozniacki s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fizicul sau fiind unul tonifiat si foarte frumos sculptat.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
100, traducere de Nina Façon 4. Platon, op. cit., p 267 5. B.Leishman, Themes and Variations in Shakespeare's Sonets, London-New York, Ed.
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
• Fostul presedinte Ion Iliescu a votat alaturi de sotia sa Nina la Liceul Jean Monnet din Capitala. Acesta a preferat sa "ignore" referendumul "pentru ca este un capriciu".
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a votat, in aceasta dimineata, la sectia de votare din incinta Liceului "Jean Monnet" din Capitala, impreuna cu sotia sa, Nina Iliescu.
Totodata, Iliescu a tinut sa spuna ca si sotia sa, Nina Iliescu, o buna cunoscatoare a treburilor interne de partid, s-a aratat stupefiata cand a aflat ca Sarbu e batut de gandul intrarii in Guvern.
doamna Nina. "E o dovada de rezistenta. Mai ales din partea sotiei. Pentru ca ea a fost supusa mult mai mult decat mine la o presiune permanenta.
Potrivit autorului raportului, Nina Ramondelli, care este si vicepresedinte Moody’s, ritmul de crestere a creditului neguvernamental, in special cel in valuta, scumpirea abrupta a activelor si adancirea deficitului de cont curent creeaza un anumit nivel de ingrijorare.
google-analytics.com