Cautare

228 de rezultate pentru "nina turcan" (4.38 secunde)
Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. Turcan ia astfel locul Adrianei Saftoiu, care a demisionat din functie la inceputul acestei saptamani.
Nina Turcan si una dintre fiicele ei, Cristina Avram, au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... La aceasta editie au mers bine zodiacurile din cristale si seturile cu inele si cercei montate in argint", ne-a spus Nina Turcan.
Deputatul Raluca Turcan a organizat o conferinta de presa pentru a anunta ca demisioneaza din Biroul Permanent Central al PNL, afirmand ca nu mai vrea sa fie partasa la "stilul de conducere falimentar pe care Tariceanu si compania il aplica in PNL".
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu, Valeriu Turcan, a anuntat, miercuri, ca afirmatiile lui Claudiu Saftoiu privind interceptarile ilegale ale telefoanelor sunt "iresponsabile", si ca seful statului considera ca Parchetul General ar trebui sa se autosesizeze, daca nu, o va face el.
Turcan: ... Vicepresedintele PDL Raluca Turcan (foto) a declarat, marti, la RFI, ca formatiunea democrat-liberala poate reveni in sondaje, dar ca pentru acest lucru este necesar ca partidul sa fie foarte ferm in privinta cazurilor de coruptie.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Nina Turcan din Ucraina participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Deputatul Mona Musca (foto), scutita de sanctiune, a remarcat ca "prostia" este singura explicatie pentru sanctiuni, iar deputatul Raluca Turcan a spus ca nu renunta la opiniile sale.
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Turcan acuza "stilul falimentar al lui Tariceanu & Co." La randul sau, deputatul Raluca Turcan si-a anuntat demisia din functia pe care o detine in BPC al PNL, motivand ca nu vrea sa fie partasa la "stilul falimentar al lui Tariceanu & Co.
Astfel, daca unii spuneau ca PNL a fost prea politicos si ingaduitor cu persoanje precum Raluca Turcan, altii erau de parere ca opozitia din propriul partid ar trebui ignorata cu totul, pentru ca s-a ajuns la martirizarea mediatica a dizidentilor.
La randul sau, Raluca Turcan le-a spus tinerilor democrat-liberali sa-si ia ca model "persoane cu o pregatire profesionala solida" si le-a atras atentia ca, de cele mai multe ori, politicienii au o soarta similara fotbalistilor.
Raluca Turcan considera ca PDL are unele vulnerabilitati la nivelul "comunicarii cu oamenii" Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, la Realitatea.net, ca formatiunea politica din care face parte are nevoie de o noua abordare in comunicarea cu oamenii.
Anastase, Oltean si Turcan vor functii de conducere Intre timp alegerile interne din PDL au intrat in linie dreapta. ... Actualii vicepresedinti ai PDL, Raluca Turcan si Ioan Oltean, ca si presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, au de gand sa intre in competitie.
Turcan: "Schimbarea lui Boc e solutia relansarii Guvernului si a PDL!" Schimbarea premierului Emil Boc cu unul "care sa-ti ofere credibilitate" reprezinta solutia relansarii Executivului si a revitalizarii PDL, sustine deputata pedelista Raluca Turcan, intr-un interviu acordat Radio France Internationale(RFI).
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. Puteti citi in continuare textul integral, semnat: Nina si Ion Iliescu. ... Nina si Ion Iliescu
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat ieri ca renunta la mandatul de euro-observator pentru ca vrea sa se ocupe mai mult de activitatile de la Camera, respectiv proiectele pe care le are ca presedinte al Comisiei de Cultura.
google-analytics.com