Cautare

47 de rezultate pentru "nicole cherrz" (8.23 secunde)
Actrita Nicole Kidman este printre preferatele ei, cu atat mai mult cu cat a fost comparata de nenumarate ori cu aceasta. ... "Imi place Nicole Kidman, mai ales ca a castigat si Premiul Oscar pentru "Cea mai buna actrita", in 2003.
Acum, Nicole Dutu este o scriitoare promitatoare, pregatindu-se sa-si lanseze primul roman. Nicole a dat actoria pe o cariera de scriitoare A dat actoria pe o cariera de scriitoare!
Cine sunt tinerele moarte in incendiul de la Constanta Mihaela Michy Tuca, Ioana Nicoleta Cengher si Nicole Vasiliteanu erau angajate ale restaurantului Beirut. Michy, Nicoleta Ioana Cengher si Nicole Vasiliteanu, tinerele care si-au pierdut viata in incendiul izbucnit in restaurantul Beirut din Constanta, erau angajate ale localului.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Nicole Cherry avea doar 14 ani, cand lansa Memories, piesa fredonata non-stop.
Cum l-am invins pe Dracula este romanul de debut semnat Nicole Dutu. ... Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila.
Nicole Cherry impreuna cu DJ Sava si Raluka au hotarat sa se alature initiativei lui Morar. Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Unul dintre designerii preferati ai vedetelor de la Hollywood, Maria Lucia Hohan a fost remarcata de presa internationala dupa ce creatiile ei au fost purtate in pictoriale, aparitii TV, campanii de advertising, concerte si pe covorul rosu de personalitati precum Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Dita von Teese, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Kelly Rowland, Eva Longoria, Sofia Vergara si Nicole Richie.
S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Penelope Cruz si alte frumuseti mature pozeaza pentru calendarul Pirelli 2017 Actrita spaniola Penelope Cruz va fi din nou muza calendarului Pirelli pentru 2017 si va poza alaturi de alte actrite de faima internationala precum Nicole Kidman, Uma Thurman sau Kate Winslet, a informat luni celebra companie de pneuri pe site-ul sau intr-un comunicat citat de EFE.
Aceasta se va desfasura in weekend, mai precis duminica, pe 23 septembrie, in aceeasi locatie in care artista a facut botezul micuței Amelie Nicole, Jubile Concept, o binecunoscuta sala de evenimente din Pipera-Voluntari Ne-am simtit foarte bine la botezul fetitei noastre, atat noi cat si invitatii, drept urmare am ales aceeasi sala de evenimente si pentru ruperea turtei si aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole, Jubile Concept!
Momente emotionante pentru Malina Avasiloaie. Artista si-a crestinat in weekend baietelul, iar Nicole Cherry a fost nasa.
Nicole Cherry nu vrea sa lase garda jos, desi reuseste cu succes sa se pozitioneze in topurile muzicale. Iata care sunt rezolutiile artistei pentru noul an!
Manescu Ramona Nicole - 35 ani. Profesia: Avocat 29. Csibi Magor Imre - 27 ani. Profesia: Politolog 30. Olaru Stejarel Nicolae - 34 ani.
El a primit o replica exact din partea celui cu care a mai avut dispute, Nicole Bacalbasa. "Singurul drum care a mai ramas de facut este acela la cimitir", a spus cu ironie consilierul judetean social-democrat.
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta. Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare de origine romana stabilita in Marea Britanie. Tatal Aiyanei-Lee este producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin.
Ayrault s-a aflat joi si vineri intr-o vizita oficiala in Bucuresti, unde a fost insotit de ministrii francezi ai Agriculturii, Stephane Le Foll, Comertului Exterior, Nicole Bricq, Mediului, Philippe Martin si Thierry Repentin, ministru delegat pentru Afaceri Europene.
Banii se intorc la buget din impozitul pe salariile angajatilor", a afirmat, la randul sau, Nicole Popa, primarul orasului. Filiasul, fiind mai apropiat de Craiova si cu deschidere la DE 70, este si mai tentant din acest punct de vedere.
google-analytics.com