Cautare

118 de rezultate pentru "nicolas" (2.92 secunde)
Nicolas Steno (initial Niels Stensen - latinizat la Nicolaus Steno) a fost un pionier danez atat in anatomie cat si in geologie. ... In secolul XVII studiul cuartului (de catre Nicolas Steno) a pregatit terenul pentru cristalografia moderna.
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit luni, 18 mai, la Palatul Elysee, cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy.
Proiectul ii apartine jurnalistului francez de origine romana Nicolas Don. Avand o vasta experienta in politica externa, Nicolas Don a prezentat si produs de-a lungul anilor in Franta numeroase emisiuni de radio si televiziune, pe canalele TF1, France3, France5 , M6 si Voyage .
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, a cerut anularea casatoriei cu Erika Koike miercurea aceasta, la tribunalul din Las Vegas, la doar patru zile dupa nunta, potrivit documentelor obtinute de ET.
Alegerea lui Nicolas Sarkozy la conducerea Frantei, candva una dintre tarile-motor ale Uniunii Europene, nu este numai o schimbare pentru cinci ani, cat va dura mandatul sau la Elysée. ... Nicolas Sarkozy, care si-a aratat pana astazi competenta exclusiv pe campul politicii interne, trebuie sa depaseasca acest cadru.
Presedintele Traian Basescu (foto) va merge, la inceputul saptamanii viitoare, in Franta, la invitatia omologului sau Nicolas Sarkozy, urmand a avea intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale, primul-ministru, comunitatea romana si va vizita centrala nuclearelectrica de la Flamanville.
Franta va apela, in toamna, la cel mai mare imprumut in vederea iesirii din criza, a anuntat, ieri, la Versailles, presedintele Nicolas Sarkozy (foto), care este de parere ca socul recesiunii este resimtit din ce in ce mai puternic.
Libertatea publica articolul "Angela Merkel si Nicolas Sarkozy le fac zile fripte guvernantilor de la Bucuresti I 'Alba-neagra' cu aderarea la Schengen", pe care il puteti citi in continuare.
Antonescu a fost intrebat ce pozitie ar adopta in cazul Libiei, avand in vedere ca ar fi un posibil prezidentiabil si amintindu-i-se de ultima disputa dintre presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, si presedintele Traian Basescu.
l-a tratat pe presedintele Romaniei ca pe un chelner Liderul USL, Victor Ponta, il ataca transant pe Nicolas Sarkozy.
Potrivit institutelor CSA, TNS Sofres si Ipsos, candidatul socialist a obtinut 52% din voturi, fata de 48% pentru Nicolas Sarkozy.
Nicolas Sarkozy a pornit in forta la vanatoare de voturi in domeniul electoral al Frontului National. ... Nicolas Sarkozy a calificat optiunea ultranationalista drept legitima si a subliniat ca "daca nu ar fi fost asa, atunci Republica i-ar fi interzis acestei formatiuni sa se inscrie in cursa electorala".
Regizorul Cedric Nicolas-Troyan (Maleficent, Alice in Wonderland) revine in spatele camerelor de filmat pentru o noua poveste. ... Cedric Nicolas-Troyan Tara:
Fostul presedinte Nicolas Sarkozy cere un nou tratat european Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei Uniuni flexibile dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin.
Nicolas Sarkozy s-a impus ca un om al ordinii, de temut pentru imigrantii neintegrati (si pentru nou-venitii in UE), si cu asta a fost, de la inceputul campaniei electorale, mereu pe prima pozitie.
Ce sanse de dezvoltare are constructia europeana cu Nicolas Sarkozy ca presedinte si, de luna viitoare, cu un nou prim-ministru britanic in persoana lui Gordon Brown?
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy (foto), a prezentat miercuri partenerilor sociali un set de propuneri care ar costa statul intre 1,65 miliarde si 2,65 miliarde euro, pentru a ajuta familiile cele mai afectate de criza economica.
Nicolas Sarkozy, invinsul lui Francois Hollande la prezidentialele de duminica, a anuntat azi ca paraseste viata politica, anunta Le Figaro, citat de HotNews.
Bancile franceze s-au angajat sa adopte un sistem de bonus-malus, care presupune penalizarea traderilor ce provoaca pierderi, in conditiile in care Nicolas Sarkozy vrea ca acest sistem sa stea la baza unei initiative a Frantei la reuniunea G20 de la Pittsburgh, din septembrie.
google-analytics.com