Cautare

214 de rezultate pentru "nicolas don" (6.00 secunde)
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy are o credibilitate sub 40%. 33% acum, si, se bucura cand mai ajunge la 38%. Mandatul sau este legitim, dar nu mai este un presedinte credibil.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy este acuzat ca ar fi primit, in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, o donatie ilegala din partea mostenitoarei imperiului L’Oreal, Liliane Bettencourt.
Proaspata mamica, Rachida Dati a fost eliminata din guvernul lui Nicolas Sarkozy anul trecut, din cauza incapacitatii de a se achita de sarcinile complicate ale unui ministru al justitiei, dar si din pricina naturii ei frivole, precizeaza Daily Mail.
Presedintele Traian Basescu a avut vineri dupa-amiaza la summitul NATO de la Lisabona, la scurt timp dupa momentul fotografiei de grup a sefilor de stat si de guvern prezenti, un scurt schimb de replici cu omologul francez, Nicolas Sarkozy.
Geoana a cerut sprijinul Senatului francez si al presedintelui Larcher, al fostului prim-ministru Edouard Balladur, coordonatorul comitetul creat la initiativa presedintelui francez, Nicolas Sarkozy, privind revizuirea functionarii institutiilor franceze, dar si al lui Robert Badinter, senator, fost ministru al Justitiei si presedinte al Consiliului Constitutional francez, de a contribui la organizarea unui Forum Constitutional la Bucuresti, care sa vizeze reforma Constitutiei.
Pe aceasta lista oficiala a figurilor reprezentative apar numai doi presedinti, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, si presedintele Georgiei, Mikheil Saakashvili.
Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, invitat fiind la un summit de urgenta pe tema Libiei, s-a luat de piept cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.
Da, Nicolas Sarkozy este in precampanie pentru castigarea unui nou mandat de presedintele al Frantei, dar asta nu are nimic a face cu faptul ca nu l-a invitat pe seful statului roman la summitul de la Paris.
In Franta, Marine Le Pen, succesoarea tatalui ei, Jean-Marie Le Pen, la conducerea Frontului National, ii da dureri de cap lui Nicolas Sarkozy in perspectiva alegerilor de anul viitor.
O alta dezvaluire a lui Teodorescu, in emisiune, a fost ca Basescu a inregistrat un alt recul, anul trecut, intr-un sondaj facut in noiembrie, dupa summitul NATO de la Lisabona, cand presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, l-a ignorat ostentativ pe omologul sau roman:
Vineri, Victor Ponta a sustinut o prezentare pe tema tendintelor antidemocratice actuale din Europa, pornind de la declaratiile recente ale presedintelui Nicolas Sarkozy privind revizuirea acordului Schengen, dar si de la aparitia site-ului anti-imigratie al partidului extremist olandez PVV.
- Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog, populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule, fara o viziune clara si coerenta, cu grave conceptii autoritare si antidemocratice, exhibitionist si chiar bufon - adica un Basescu al Frantei (din pacate replicat si in alte tari europene, daca ne gandim la Berlusconi, Viktor Orban, Boiko Borisov).
Nicolas Sarkozy, Francois Hollande si alti opt candidati intra in primul tur al scrutinului prezidential din Hexagon. Alegerea pe care o vor face francezii astazi si in turul doi, peste doua saptamani, este cruciala nu numai pentru ei, dar si pentru intreaga Europa.
In ajunul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta, el l-a calificat pe blogul sau pe presedintele Nicolas Sarkozy "simbol de om politic demagog, populist fara limite, lipsit complet de valori si scrupule, intretinand conceptii foarte autoritare si antidemocratice, un bufon asemanator lui Basescu".
La ora 12.00 (13.00, ora Romaniei), Hollande va primi Guvernul in formatie completa, iar la 13.00 (14.00, ora Romaniei) il va primi pe fostul presedinte Nicolas Sarkozy, predecesorul sau, care a acceptat o invitatie refuzata de octogenarii Valery Giscard d'Estaing si Jacques Chirac.
Predecesorul lui Hollande, conservatorul Nicolas Sarkozy, nu efectuase, in 2008, in Romania decat o vizita de lucru. Ea avea sa ramana in memorie, inclusiv a celor de la Palatul Elysee, prin scurtimea ei - doar ceva mai mult de 4 ore.
"Nimeni nu cumpara o fabrica pentru a produce 30.000 de masini pe an, cate ar putea fi vandute pe piata romaneasca", a declarat directorul general Renault Nissan Romania, Nicolas Ianculescu.
CMEC - asa cum prevede proiectul original al lui Nicolas Haieck, "tatal" modelului Swatch - este electrica. In plus, are un randament acceptabil pentru o masinuta de oras.
Ankara este de asemenea nemultumita de opozitia pretedintelui francez, Nicolas Sarkozy, fata de integrarea Turciei in Uniunea Europeana. "Pe viitor, nu ar trebui sa excludem Gaz de France din proiectul Nabucco", a declarat van Aartsen.
Franta îsi va deschide total piata muncii la 1 iulie pentru opt tari foste comuniste care au aderat la UE în 2004, a anuntat oficial ieri presedintele Nicolas Sarkozy, informeaza AFP.
google-analytics.com