Cautare

214 de rezultate pentru "nicolas don" (2.90 secunde)
Imaginea ii apartine lui Nicolas Karakatsanis (The Drop, Bullhead), iar scenografia lui Tim Grimes (The Wrestler). Montajul e semnat de Dylan Tichenor (nominalizat la Oscar pentru filmul Zero Dark Thirty, There Will Be Blood).
Rémi Durin) si Vantul printre trestii / The Wind in the Reeds (Nicolas Liguori, Arnaud Demuynck). Secțiunea Minimest cuprinde si cateva dintre cele mai de succes lungmetraje recente pentru copii:
Avocatii DeCeNews se adreseaza domnului Martin Schultz, dar si domnilor Herman Van Rompuy, Nicolas Kerleroux, Graham Watson, Hannes Swoboda, Guy Verhofstadt, Pino Arlachhia.
"Daca o planeta orbiteaza in jurul unei stele cu masa mica sau pitica, pentru a putea primi aceeasi cantitate de lumina pe care o primim noi de la soare, planeta va face o rotatie in jurul stelei aproximativ o data pe luna, sau o data la doua luni", a explicat un alt autor al studiului, Nicolas Cowan, cercetator post-doctoral de la Universitatea Northwestern.
De altfel, Rehn a salutat atitudinea noului presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, fata de Turcia. "Noul presedinte al Frantei da dovada de o atitudine responsabila.
Premierul Tariceanu a declarat, in urma cu aproape doua saptamani, ca trimiterea de trupe romanesti in Ciad nu a reprezentat o decizie a Guvernului si nici un subiect abordat in discutia cu presedintele francez Nicolas Sarkozy, ci este mentionata intr-un memorandum transmis Consiliului Suprem de Aparare a Tarii spre aprobare.
rusii si georgienii interpreteaza fiecare în avantajul sau termenii folositi si se acuza reciproc ca nu respecta angajamentele asumate, comenteaza AFP, într-o analiza citata de NewsIn.  Acord interpretabil Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a anuntat marti ca a obtinut acordul rusilor si georgienilor pentru un plan de pace în sase puncte, care prevede retragerea fortelor implicate.Rusia, netinând seama de acuzatiile de „agresiune“, a prezentat ieri planul drept o victorie a diplomatiei sale si a eforturilor sale de pace.
Bush si Nicolas Sarkozy sunt de acord ca Rusia nu respecta prevederile referitoare la retragerea din Georgia si ii cer sa indeplineasca cerintele acordului, a anuntat vineri Casa Alba.
"Eliberarea sa in schimbul a mai multor sute de prizonieri palestinieni este o prioritate. Un acord este posibil, eliberarea sa trebuie sa intervina rapid", a spus presedintele francez, Nicolas Sarkozy.
Dupa aceea, la Paris, el va avea reuniuni marti cu Bernard Kouchner, ministrul francez de externe, si va fi primit de presedintie, insa nu se stie deocamdata daca se va intalni si cu presedintele Nicolas Sarkozy, potrivit oficialilor francezi.
Franta, care prezida UE in al doilea semestru al lui 2008, intentiona sa il organizeze la 1 decembrie la Lyon, dar China l-a anulat pentru a protesta fata de decizia lui Nicolas Sarkozy de a se intalni cu Dalai Lama la 6 decembrie in Polonia.
Presedintele Traian Basescu (foto) si omologul sau francez, Nicolas Sarkozy (foto), au discutat ieri, 18 mai despre situatia din R.
Intra in lupta Nicolas Sarkozy si Angela Merkel, pentru mobilizarea la vot Duminica, Angela Merkel si presedintele Sarkozy au dat publicitatii, concomitent in Welt am Sonntag si Journal du Dimanche, un text comun in care abordeaza probleme sensibile privind economia europeana si rolul pe care trebuie sa-l aiba Parlamentul European si celelalte institutii ale UE.
Vizita presedintelui roman la Paris, pentru a obtine sprijinul lui Nicolas Sarkozy pentru ca Dacian Ciolos sa devina comisar european pentru agricultura, a fost "un bun punct de pornire", acum fiind insa nevoie de "lobby inteligent" mai ales pe langa presedintele Comisiei Europene, caci in cadrul executivului european "exista oricum senzatia ca Romania a fost nedreptatita cu actualul portofoliu de comisar european pentru multilingvism", au spus sursele citate.
Dublinul pastreaza, insa, speranta ca aceste garantii vor fi transformate in protocol dupa ce va fi ratificat definitiv Tratatul de la Lisabona si dupa ce va intra in vigoare. "Presedintele (francez Nicolas - n. red.
Nicolas Sarkozy (foto) a inlocuit ministri intrati in dizgratie cu apropiati sau, pur si simplu, a facut o rotatie de cadre.
La inceput, inainte de a deveni membru al Guvernului Lellouche era de partea Turciei, dar dupa ce a fost numit in functie, a precizat ca va promova "o singura politica", cea a presedintelui Nicolas Sarkozy.
Asa cum a facut si in urma cu patru ani, Merkel se va duce la Paris pentru prima sa vizita in strainatate din noul mandat, urmand sa aiba o intrevedere cu Nicolas Sarkozy.
Mai mult, europenii au un presedinte permanent la Bruxelles, Herman Van Rompuy, intr-o Europa in care revenirea la o gestionare interguvernamentala a afacerilor, cu presedintele Nicolas Sarkozy si cancelarul Angela Merkel la varf, se face simtita din ce in ce mai mult.
Premierul francez Francois Fillon s-a deplasat ieri dimineata la Palatul Elysee pentru a discuta cu presedintele Nicolas Sarkozy despre o remaniere guvernamentala, dupa infrangerea formatiunilor de dreapta in alegerile regionale.
google-analytics.com