Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (2.95 secunde)
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Conducerea Santierului Damen si liderii sindicatului din curtea unitatii cauta metode pentru a-i convinge pe navalisti sa nu plece la munca in strainatate.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana va modifica si modul de tarifare pe canalele navigabile autohtone, a precizat ieri in cadrul unei conferinte de presa Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile.
Aceasta investitie are drept scop stimularea cooperarii transfrontaliere prin armonizarea ofertelor si serviciilor turistice cu exigentele UE.
Potrivit liderului de sindicat de la Santierul Naval Damen, Gheorghe Valentin, sindicalistii cer ca salariul mediu la nivel de societate sa fie majorat astfel incit dupa negociere cuantumul acestuia sa ajunga la 1000 de lei.
Patronatul IMM-urilor din Craiova sustine ca, în practica, firmele au multe deficiente în a accesa banii europeni din fondurile structurale si hopuri greu de trecut.Mai multe companii din categoria întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) din Craiova si din Dolj vor avea acces redus la fondurile structurale recent lansate la nivel central si regional, a spus presedintele patronatului pentru IMM-uri din zona, Valentin Cristea, seful Consiliului Local al IMM-urilor (CLIMM) Craiova.
Nu cunosc care au fost motivele pentru care Gelu Stan a fost demis si nici nu stiu daca mai ocupa vreo functie in cadrul Santierului Naval", a declarat Valentin Gheorghe, liderul sindicatului din Damen Galati.
"Discutiile" cu italienii de la Alenia Aeronautica vor continua si la inceputul lui martie, cu toate ca AVAS nu are inca o hotarare de guvern pentru negocieri oficiale.
Ministerul Finantelor intentioneaza sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri achitat de microintreprinderi, precizeaza NewsIn, citand surse guvernamentale.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, a precizat ca, in sedinta de vineri a colegiului managerial al patronatului, a cerut sa se ia pozitie pentru a se initia un act normativ care sa interzica statului sa se mai imprumute de pe piata bancara.
Daca legea care va fi asumata de Guvernul Boc va intra in vigoare, pensiile speciale vor scadea cu 80% a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Valentin Mocanu.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Lacuri si cabane pentru pescari amatori, puncte de desfacere a pestelui cu costuri reduse, cherhanale, sunt numai cateva dintre ideile pe care primarii comunelor din Lunca Dunarii doresc sa le puna in aplicare cu bani europeni, incepand din 2010.
'Valentin Nicolau despre cazul Sobaru:
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
Valentin Nichifor de la Valnic Bijoux participa la Targul de Craciun de la MTR cu bijuterii deosebite. ... Pornind de la forma lor gasesc si forma finala a inelelor si a bratarilor. Lucrez cu argint, cupru, alama, rasina, flori naturale si pietre semipretioase sau chiar pretioase.
Colectionarul Valentin Partenie a fost prezent recent la targul traditional organizat in curtea MTR. Am adus carti postale, reviste vechi si jucarii din perioada comunista si chiar mai vechi. ... Mai vand si gablonturi, dar si ceasuri care nu sunt funtionale.
Valentin Vladica, administrator la Farmacia Ta, fiul Cristinei Neagoe, este prezent zilele acestea in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", care se desfasoara la etajul I, la Sala Dalles. "Am adus, in afara de ceaiurile pentru diverse afectiuni, si cinci produse precum:
Directorul medical al Spitalului Elias din Bucuresti, Dana Safta, a relatat aseara, la "Jocuri de putere", emisiunea moderata la Realitea TV Cluj de clujeanul Rares Bogdan, ce a vorbit la telefon cu colegul sau Valentin Calu, aflat in avionul care plecase din Capitala, cu destinatia Oradea.
google-analytics.com