Cautare

4049 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (4.54 secunde)
Potrivit Hotnews, telegrama continua cu relatarea declaratiilor lui Georgian Pop pe problemele din justitie ale fostului premier Adrian Nastase: "Pop a prezis ca sunt destule voturi in Parlament pentru a-l deferi justitiei pe Adrian Nastase in urmatoarea saptamana.
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur. ... Mofluzi si parasiti, pesedistii isi ascut sabiile pentru judecata de apoi a lui Adrian Nastase, pe care doar o minune il mai poate salva de decesul politic.
Noutatea majora a fost anuntarea oficiala a candidaturii lui Adrian Nastase. ... Taberele principale Adrian Nastase a intrat in lupta cam tarziu.
Fostul premier Adrian Nastase scrie, pe blogul sau, ca prin moartea lui Adrian Paunescu a pierdut un prieten si un coleg nepretuit, care a fost un monument, un poet de geniu, un simbol al dragostei de neam.
Pe fondul cresterii tensiunii in PSD, presedintele executiv Adrian Nastase nu doreste sa agraveze relatia dintre noua conducere si Ion Iliescu, mai ales ca acesta este cazut la pat.
Dupa ce si-a vazut interesele deconspirate din bunavointa unor "buni" colegi de partid - dar pe care s-a incapatanat sa nu ii faca publici, desi a recunoscut ca ii banuieste, Adrian Nastase a sustinut ieri o conferinta de presa (de fapt, o declaratie de presa) prin care a incercat sa justifice mostenirea de la matusa Tamara.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Astazi, presedintele executiv Adrian Nastase va da cu subsemnatul la DNA in cazul mostenirii primite de la "matusa Tamara", in timp ce instanta se va pronunta in privinta averii liderului Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
PSD continua sa-l sprijine pe Adrian Nastase la presedintia Camerei Deputatilor, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana. ... "Decizia pe care am luat-o la Poiana Brasov, de continuare a sustinerii pozitiei de presedinte al Camerei Deputatilor detinuta de Adrian Nastase, ramane valabila", a precizat Mircea Geoana.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase este asteptat astazi la sediul partidului pentru a lamuri situatia datoriilor din campania electorala.
Presedintele PC Dan Voiculescu a declarat, joi, ca se va intalni luni cu fostul lider al PSD Adrian Nastase, pentru a discuta perspectivele politice ale acestuia in PSD si in Romania. "Am o relatie foarte buna cu Adrian Nastase.
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
Fostul premier Adrian Nastase ti-a depus marti dimineata dosarul de candidatura la Secretariatul general al PSD.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase. Emma Nicholson a fost raportor in Parlamentul European si a fost o apropiata a lui Adrian Nastase, scrie Antena 3.
Adrian Nastase:
google-analytics.com