Cautare

4048 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (5.54 secunde)
7 mituri legate de spalarea hainelor (BY CARMEN NEGOITA) Spalatul hainelor este probabil una din cele mai plictisitoare activitati si totusi, vrem, nu vrem trebuie sa facem asta saptamana de saptamana.
Am gatit alaturi de invitati dragi, precum Izabela Panescu - realizatorul emisiunii Tinerete Fara Batranete” de la Digi24 si Carmen Negoita - lifestyle blogger, ne-a spus Ligia Pop.
Primarul Sectorului 3 Robert Negoita este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de sase fosti si actuali sefi din administratia locala, pentru un prejudiciu urias, de peste jumatate de miliard de lei.
Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la DNA, dupa ce procurorii au ridicat documente din biroul sau si din sediul primariei.
La Brasov, primarul PDL George Scripcaru ar obtine aproape 48%, in timp ce candidatii USL, Adrian Atomei sau Catalin Leonte, ar obtine cu 12-13% mai putin.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Presedintele fondator al PSD, senatorul Ion Iliescu, a recunoscut faptul ca partidul se afla intr-o criza profunda si a declarat ca Adrian Nastase "este principalul responsabil pentru devierile partidului".
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Ponta l-ar sustine pe Adrian Nastase pentru sefia Camerei Deputatilor.
Ion Iliescu este de acord cu masurile decise referitoare la cazul Adrian Severin. Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca, personal, este de acord cu masurile decise la nivelul partidului si la nivelul grupului socialistilor din Parlamentul European referitoare la cazul europarlamentarului Adrian Severin.
Adrian Nastase: "Nu ar fi mai simplu sa schimbam presedintele decat sa schimbam Constitutia?" Presedintele Consiliului national al PSD, Adrian Nastase, a declarat, miercuri, ca propunerea de revizuire a Constitutiei inaintata de seful statului consiliului legislativ, reprezinta "o noua marca de iresponsabilitate, o smecherie ieftina".
Barbatul a fost identificat ca fiind Sobaru Adrian, de 42 de ani, din Bucuresti, angajat al Societatii Romane de Televiziune. Sobaru Adrian a fost transportat la spital unde a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fractura craniana si multiple contuzii.
Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, considera ca Mircea Geoana isi face singur rau incercand sa genereze o masa critica impotriva lui Victor Ponta. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Miron Mitrea nu este din generatia mea, am avut cu el dispute directe inca de la Congresul din 2005, dar asta nu ma face sa nu vad ca Miron Mitrea este un foarte bun organizator, ca este un foarte bun om politic si are capacitatea sa il sprijine pe Sorin Oprescu, sa sprijine candidatii la sectoare si sa dea o coerenta campaniei pe Bucuresti, asa cum am capacitatea sa lucrez excelent cu presedinti din generatia lui Adrian Nastase, dar si cu cei tineri.Nu cred ca daca ma uit in urma ca Miron Mitrea a fost in guvernul ala, ca Hrebenciuc a fost dincolo...
Pictor Arthur Verona 13-15) la evenimentul de lansare al celui mai nou proiect semnat ADRIAN ENESCU: ... Adrian Enescu a completat albumul cu alte muzici electronice, instrumentale sau vocale, compuse intre 1978 si 1985, o piesa din 1993 si o alta compusa chiar in 2014.
Adrian Iovan (55 de ani) a facut, luni, ca experienta celor 16.000 de ore de zbor din cariera sa nu fi fost in zadar.
Fostul premier Adrian Nastase s-a apucat sa inventarieze, cu minutiozitate, minciunile lui Traian Basescu, si, in acest demers, cheama in ajutor blogosfera.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a prezentat ieri Comitetului Executiv un material ce contine o serie de masuri alternative la cele prezentate de guvern in memorandumul cu FMI, printre care impozitarea diferentiata, cu doua cote, TVA diferentiat si reducerea numarului de ministere.
google-analytics.com