Cautare

4049 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (3.13 secunde)
Deputatul PSD Robert Negoita ar fi vrut ca Elena Basescu sa fie si ea audiata in legatura cu modul in care Ministerul Tineretului a cheltuit banii cu ocazia evenimentelor din 2 mai, dedicate Zilei Tineretului.
Ministrul Turismului l-a facut mincinos pe un coleg de al meu de comisie, deputatul Robert Negoita, intr-o emisiune televizata pentru afirmatia domnului deputat ca nu ni s-au pus la dispozitie toate documentele si informatiile solicitate", a declarat Ludovic Orban.
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, a afirmat, dupa anuntul privind desemnarea lui Liviu Negoita ca premier, ca i se pare "absolut jenant" ca la consultari sa nu se avanseze niciun nume si apoi presedintele Traian Basescu sa faca "la televizor" alegerea.
Totodata, sustine Bolcas, in echipa de conducere a PSD se afla si "neaveniti fara vocatie", gen Robert Negoita, individ impus din exteriorul partidului, gratie banilor pe care ii are. ... Dintre vicepresedinti fac parte si neaveniti lipsiti de vocatie cum este baiatul asta cu multe case, afaceristul Robert Negoita.
De altfel, Elena Udrea se afla in capitala Ungariei si luni, ziua in care Emil Boc a supus votului BPN al PDL propunerea ca apropiata sefului statului sa preia interimatul organizatiei Bucuresti in locul lui Liviu Negoita.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
Negoita: ... Sa fie sanatosi!", Robert Negoita, deputat PSD. Ludovic Orban, pregatit de suspendare "Nu stiu despre acest studiu, dar daca exista un astfel de document, el nu este conform cu realitatea.
De asemenea, pentru sectorul 3, drept contracandidat al lui Liviu Negoita, PSD ar vrea sa-l propuna pe deputatul Robert Negoita, cel care a si preluat sefia PSD sector 3 si este un apropiat al lui Victor Ponta.
Si asa a aparut cu Plicimen, alias Prigoana, pe post de candidat pentru Primaria Generala, cu pacaliciul ala politic(altminteri, ca om si, daca s-ar lua mai mult in serios, ca om de cultura, este un tip fermecator) de Teodor Paleologu la sectorul 1, cu cleptocratul Negoita la 3 si cu penalul de Poterasu la 6, si cu liniute la celelalte sectoare, echipa PDL seamna cu ingerii de pe dric.
(...) Ati facut afaceri cu gunoaiele, cu domnul Negoita si acum veniti sa ne dati noua lectii". "Nu am facut (afaceri, n.r.) cu Negoita, ci cu Primaria Capitalei, sunteti dezinformat", a raspuns Prigoana.
Astfel, conform sondajului CCSB efectuat in perioada 28-30 mai, candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, conduce cu 41% din intentiile de vot, fata de Cristian Poteras (PDL) care are doar 32%, iar in sectorul 3 Robert Negoita (USL) l-a devansat cu 20% pe Liviu Negoita (PDL), conform sondajului CURS .
Conform unui sondaj efectuat de chiar de portocalii, in ultima saptamana, Robert Negoita l-a depasit cu peste 12 la suta pe Livache, omul pe care Basescu l-a propus premier, in 2009.
La Sectorul 3, Robert Negoita (USL) l-a invins pe Liviu Negoita (PDL). USL a castigat si sectoarele 4, 5 si 6 prin Cristian Popescu Piedone, Marian Vanghelie si Rares Manescu.
Colegiul 2 Camera Deputatilor - Horia Mihalcescu", mentioneaza un comunicat transmis luni de presedintele PSD Ilfov, Sorin Negoita, transmite MEDIAFAX. ... La randul sau, liderul PSD Robert Negoita preciza ca Firea corespunde criteriilor partidului.
“Teoretic, ar trebui ca imprimantele, scannerele si multifunctionalele sa se scumpeasca iar copiatoarele sa se ieftineasca“, ne-a declarat Valentin Negoita, presedintele Asociatiei Producatorilor si Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informatiei si Comunicatii (APDETIC).
Exista si electronice de consum cum sunt aparatele radio sau CD playerele portabile, care sunt scutite de plata "timbrului verde"."Eco Tic a decis reducerea valorii timbrului verde din mai multe motive", a precizat Valentin Negoita, presedintele Eco Tic.
Piata de 9,2 milioane de euro in Capitala VEZI PROIECTUL Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita (PDL), intentioneaza sa investeasca peste 37 milioane de lei in Piata Republica, ce va fi construita la intersectia dintre Şos.
Desi s-au straduit, "cainii" au transpirat degeaba, determinindu-l pe noul actionar Ionut Negoita sa ofteze: ... Avea dreptate Ionut Negoita, dinamovistii vor, insa doar 2-3 dintre ei si pot intra in competitie.
Carmen Negoita anunta pe Facebook ca ultimul sau proiect este on-line: Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City.
google-analytics.com