Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (7.31 secunde)
Astfel, marti, 21 mai 2013, incepand cu ora 12:00, artistii EUROPAfest sunt primiti de catre Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Elisabeta Muzicieni de jazz, blues, pop sau muzica clasica de pe intreg continentul, ce au captivat Bucurestiul in ultimele zile, aduc putin din muzica si spiritul lor creativ, intr-un moment de mare respect si onoare la Palatul Regal.
Proiectul a fost lansat pe 1 decembrie 2010 si mizeaza pe un amestec de muzica traditionala romaneasca cu ritmuri de dub, breaks si hip-hop, turntablism si proiectii video.
De la muzica la film nu este decat un singur pas; ... http://www.youtube.com/watch?v=E19qv4yThtA Trecem de la film la muzica si le reamintim admiratorilor ca o pot vedea pe artista live la Bucuresti, pe 23 iunie la Sala Palatului.
Are o vasta cultura in muzica clasica, iar pentru mine el este interpretul cu cea mai bună tehnica vocala din muzica traditionala romaneasca", spune violoncelistul Adrian Naidin.
Terasa situata pe o cladire din zona Tineretului, ofera o atmosfera intima prin decorurile orientale, muzica in stil Buddha Bar, canapele acoperite, balansoare, perne pufoase, lampioane, culori vii aranjate cu bun gust.
Am ales valsul, tangoul, romantele, muzica usoara romaneasca - parte a patrimoniului cultural-national - muzica usoara internationala consacrata, rock-ul clasic, piesele latino, muzica populara romaneasca (cantecele noastre de petrecere) si "hit-urile ardelenesti".
Daca in urma cu mai bine de 10 ani artistul facea spectacol oriunde mergea cu trupa din care facea parte atunci, L.A., acum el s-a hotarat sa se ocupe din nou de muzica. ... reinventez muzica romaneasca.
Repertoriul abordat este foarte divers, de la jazzul clasic si contemporan, pana la hit-uri pop, sansonete, colinde sau teme celebre din muzica de film.
iau cu ei intr-o călătorie in care aduc un mix de jazz, groove si funk, rock, muzica spectrala, noise, serialism, si strabat teritoriile unei muzici ne-imaginate inca.
Dana a fost punctuala, serviabila, a carat tavi grele printre mese, dar a facut totul cu zambetul pe buze, gasind timp sa si danseze printre mese pe muzica artistilor invitati.
Pentru ca mai sunt doar patru zile pana la eveniment, interesul fanilor pentru acest concert memorabil a inceput sa creasca, biletele Meet & Greet fiind aproape sold out, momentan fiind disponibile la vanzare doar cateva pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica si la Hard Rock Cafe).
"Perioada sarbatorilor este una plina de spiritualitate, tocmai de aceea mi-am dorit sa daruiesc publicului un colind insotit de un material video unic in muzica populara romaneasca. Am vrut sa subliniez miracolul Craciunului prin antiteza dintre versuri, muzica si imagine.
Concertele vor fi completate cu momente artistice sustinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriza care imbina dansul cu tehnologia luminoasa de ultima generatie, Freakquency - un spectacol de dans unic, in care breakdance-ul intalneste muzica clasica si cultura urbana, Invaders Show - un performance de dans, lumini si lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucuresteana cel mai mare robot de entertainment din lume, alaturi de DJ Cyborg si Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie si efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.
Cantecul de debut al artistei, I'm Outta Love, combina elementele muzicale din muzica dance si cea funk. Muzica inclusa pe albumele Not That Kind si Freak of Nature se incadreaza in genul pop, insa majoritatea compozitiilor de pe acestea includ influente din stiluri diferite.
Miercuri, 11 martie, incepand cu orele 19:00, va avea loc lansarea programului muzica traditionala - bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1!
Seara trecuta, a avut loc lansarea programului muzica traditionala " bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1! ... Lansarea noului program de muzica traditionala romaneasca s-a incheiat cu un spectacol sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice, Taraful Nostru, dar si de vedetele invitate.
Mai tarziu a venit ideea de a rearanja piesele rock preferate in maniera jazz, contaminata cu un parfum discret derivat din muzica clasica, toti membrii trupei Jazzybirds fiind de altfel artisti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca.
La finalul lunii septembrie, membrii Fonetic Quintet, in parteneriat cu ArCub, au inceput un program de ore de muzica clasica in scolile din sectorul 5.
Recent, la Magazinul MUZICA din Calea Victoriei, a avut loc lansarea dublului album al CORINEI CHIRIAC â€" Hai, hai langa mine stai” (Casa de Discuri EUROSTAR): Corina Chiriac (voce si versuri) si Nicoale Caragia (muzica si orchestratia).
Muzician si artist vizual, Tom Brandus a obtinut o diploma de master de la Universitatea de Muzica din Bucuresti dupa care a studiat productia muzicala la Colegiul de Muzica Berklee din Boston.
google-analytics.com