Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (2.78 secunde)
Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor. ... In pretul caselor nu intra insa terenul si utilitatile ", spune Liliana Constantinescu.
Victoria lui Teo Trandafir i se datoreaza, in mod paradoxal, taman "celebrului primar Piedone", care nu a sprijinit-o mai deloc pe conservatoarea Liliana Minca, sustine sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics. ... Piedone era prezent mai mult pe afisele electorale decat fizic, langa Liliana Minca.
Tuborg, PepsiCo, Crama Histria, Zestrea by Liliana Turoiu, Editura RAO, RADIC Star, Macromex, Conti Grup, Marathon Distribution, Vinuri de Macin, ALBALACT Horeca Top.
Senatorii din Comisia juridica au validat-o ieri pe Lucia Liliana Tomoioaga pe locul ramas vacant in Senat dupa demisia noului director al SRI George Maior, candidatura acesteia urmand sa fie supusa si votului in plen.
Cernea mai spune ca cele doua candidate, Teo Trandafir si Liliana Minca, ar trebui sa se retraga din competitie si sa ceara mai intai schimbarea legii sau emiterea unei Ordonante de Urgenta de catre guvern pentru a se permite si inscrierea altor candidaturi:
Candidata PD-L Teodora Trandafir s-a umplut de penibil chiar pe final de campanie electorala, refuzand sa participe la o dezbatere normala si necesara alaturi de candidatul PSD+PC, Liliana Minca, a declarat vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu.
In cadrul unei conferinte de presa, Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania a declarat ca editia de anul acesta, respectiv a VI-a a "Best Fashion Brands" editie organizata in cadrul Targului TINIMTEX este cea mai reusita, datorita culorilor si formelor indraznete ale tesaturilor cat si participarea unor branduri cu renume in fashion.
"Frauda s-a produs cu carduri clonate", dupa cum a anuntat purtatoarea de cuvânt a Bancpost, Liliana Ciobanasu. ... Liliana Ciobanasu, sef serviciu relatii cu mass-media din cadrul Bancpost, a declarat:
"Frauda s-a produs cu carduri clonate", dupa cum a anuntat purtatoarea de cuvânt a Bancpost, Liliana Ciobanasu. ... Liliana Ciobanasu, sef serviciu relatii cu mass-media din cadrul Bancpost, a declarat:
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7% si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, potrivit presedintelui CNLR, Liliana Minca."Avem 923 de agentii proprii si 758 de agentii mandatare si urmeaza sa mai deschidem alte agentii mandatare", a declarat, luni, sefa Loteriei Romane.
Bulgaria propune construirea unui POD NOU intre Giurgiu si Ruse Bulgaria propune construirea unui nou pod intre Giurgiu si Ruse, a anuntat, sambata, ministrul bulgar al dezvoltarii regionale Liliana Pavlova in cadrul conferintei "Strategia Dunarii - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa", informeaza Agerpres.
Valeria Racila van Groningen, presedinte ABRC, Liliana Stanculet, Corporate Brand Managerm OMV Petrom, Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication Vodafone Romania, Ramona Ciocodei, Digital Manager, McDonalds Romani.
Tinutele pretioase din colectia Zestrea by Liliana Turoiu, inspirate de straiele domnitelor si reginelor, precum si de motivele iilor romanesti traditionale, sunt expuse in februarie in somptuosul Ateneo Veneto, chiar in inima culturala si istorica a Venetiei.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
Printre cei care au mituit-o pe Mihaela Udrea se afla si Liliana Sgircitu, sotia interlopului brailean Titu Sgircitu. Udrea a primit de doua ori mita de la Liliana Sgircitu, pe 6 si 27 august 2015, in legatura cu avizarea a trei puncte farmaceutice.
Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife; ... Cele trei maternitati MedLife din Romania au cele mai performante echipamente medicale Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife, a declarat:
Pe Sinziana Liliana Scriosteanu am cunoscut-o acum cateva luni la un eveniment monden. Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda.
Multumesc Institutului Cultural Roman, in mod special doamnei presedinte Liliana Èšuroiu, pentru aceasta deosebita oportunitate de a intalni un artist de o asemenea anverguraa europeana.
Doamna Liliana SBIRNEA, senatoare de Buzau, a sustinut o declaratie politica intitulata: Dreptul diplomatic si consular, o noua provocare a lumii moderne.
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient. ... Liliana Berca este acuzata de luare de mita si risca sa faca pana la 12 ani de inchisoare.
google-analytics.com