Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (3.26 secunde)
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Gheorghe Benea, noul sef al Loteriei Romane care nu de mult a schimbat-o din functie pe Liliana Minca (foto), l-a ales consilier personal pe Alin Horia Iconar care este urmarit penal pentru abuz in serviciu de pe vremea cand era directorul filialei Cluj a Loteriei.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Staff-ul de campanie al lui Teo Trandafir da vina pe Liliana Minca pentru ceea ce s-a intamplat acolo. ... Acesta arata cu degetul spre contracandidata lui Teo, conservatoarea Liliana Minca:
Candidata Aliantei PSD+PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Minca, a declarat ca nu are emotii pentru scrutinul de duminica, intrucat are in spate cele 3 partide de opozitie:
Urmeaza un colegiu bun in Anglia si este din ce in ce mai interesata de muzica, asculta The Beatles si Bob Dylan, muzica americana si mariachi mexican, canta la chitara si incepe sa compuna muzica italiana.
Criticii spun ca artistii bulgari au o muzica perfecta, romantica. ... El a reusit sa combine vocile a trei cantareti tineri si ambitiosi , toti trei tenori - Kiril Iliev, Alexander Gospodinov si Ilian Nedev - intr-un repertoriu bogat si colorat de clasic, pop, pop bulgara, rock, jazz si muzica etno.
Pentru Songbird, muzica si versurile sunt compuse integral de NAVI si NMC (Marian Nica), iar productia muzicala este realizata de Marian Nica.
Dupa ce a incercat mai multe instrumente, de la varsta de 3 ani pana la 7 ani, cu multe ore facute cu profesori de muzica, Damian a simtit ca nimic nu se prinde de el pana cind bunicul i-a pus naiul in mana si astfel Damian a inceput sa invete sa cante, ascultand muzica la casetofon.
Este, pentru mine, cel mai bun spectacol vazut, si credeti-ma ca am vazut destule, in ceea ce priveste realizarea, calitatea efectelor de lumina si scenotehnica, combinatia de muzica dura cu umorul si cu inventivitatea scenica.
Aceasta colaborare a inceput in urma cu trei ani, la Universitatea de Muzica, cu un master class si concerte si continua cu concertul de sambata, 29 octombrie.
Cea mai sexy cantareata de muzica populara, Ornela Pasare, este nascuta la Targu Jiu si a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale.
Fie ca este hip-hop in maniera B.U.G Mafia, rock alternativ de la Coma, Firma si The Mono Jacks, un amestec fin de blues si electro in interpretarea Jurjak, power pop in stilul The Details sau indie rock de la DayDay muzica de la Bucharest Craft Beer Festival va satisface si cele mai exigente gusturi.
Esecul i-a determinat pe inginerii companiei sa realizeze un disc de dimensiuni mici, dedicat exclusiv sunetului, ceea ce a dus la nasterea compact-discului.La început, CD-ul a fost utilizat pentru înregistrarea albumului „The Visitors“, de ABBA, o formatie-vedeta a studiourilor Polygram, si la înregistrarea unei simfonii de Richard Strauss sub bagheta lui Herbert von Karajan.În prima faza, Philips nu a produs decât 200 de CD-uri, în principal cu muzica clasica, destinate melomanilor.
Compozitor, chitarist, instrumentist, orchestrator, autor si producator de muzica de teatru si film, dar si de alte proiecte artistice, realizator de radio si televiziune. ... Peste cinci ore si jumatate de muzica. ... Instrumentisti de muzica electronica si computerizata.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
De-a lungul carierei sale, Adrian Enescu a primit nu mai putin de 15 premii din partea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si 20 de premii din partea Uniunii Cineastilor din Romania, devenind astfel unul dintre cei mai premiati compozitori si producatori de muzica din Romania.
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc.
In cadrul acestei editii, douasprezece tari, printre care si Romania, isi vor promova folclorul specific zonei de provenienta, prin programe spectaculoase de muzica si dansuri traditionale, pregatite special pentru publicul calarasean.
A debutat in muzica la 4 ani si jumatate: ... Ulterior, parintii au canalizat-o catre scoala, iar frumoasa blonda a participat la 5 olimpiade nationale, muzica trecand pe planul al doilea. A urmat o cariera de stirista, Lav regasindu-si marea iubire, muzica, de curand.
google-analytics.com