Cautare

1312 de rezultate pentru "muzica liliana stegan" (4.03 secunde)
Voce placuta, iar ceea ce se auzea aducea destul de mult cu ceea ce unii dintre noi numim muzica. ... Sigur ca n-are nicio treaba cu muzica, dar e atat de homo, atat de blond si simultan atat de blonda, reusind sa fie atat de non-alb si musulman.
ne-am dorit un baiat si il avem pe Dorian, care are 7 ani, a absolvit clasa intai, pian principal, la Liceul de Muzica "George Enescu" din capitala.
a fost o perioada extraordinara, cand erau appreciate muzica si calitatea ei, prestatia pe scena. ... Dar, totusi, publicul este dornic de calitate, de muzica romantica. ... "Doamna Carmen, nu mai sunteti de actualitate, muzica dumneavoastra trebuie sa se indrepte spre ceva nou!".
Apoi a urmat Conservatorul, sectia canto si muzica bizantina. ... Va fi o noutate pe piata muzicala fiindca ea combina muzica lautareasca cu jazz, rock si pop, practic reorchestrata pe ritmuri moderne.
Luciana Raducanu, muzica: ... In muzica, pana acum am trait mai mult viata altora. ... Vreau sa le cant oamenilor, sa simta emotia pe care o transmit cand ma exprim prin muzica.
Artistul plastic si designerul Liliana Turoiu, propunerea PSD pentru sefia Institutului Cultural Roman Artistul plastic si designerul Liliana Turoiu este propunerea PSD pentru a prelua conducerea Institutului Cultural Roman, au confirmat pentru News.ro surse parlamentare.
Teo Trandafir, candidata PDL pentru alegerile din colegiul 19, are 14 procente in fata candidatului Aliantei PSD+PC, Liliana Minca, conform unui sondaj CSOP comandat de Organizatia PDL sector 4.
Zestrea by Liliana Turoiu s-a imbogatit cu o linie exclusivista de camasi barbatesti de ceremonie, prima piesa a colectiei fiind purtata de Maestrul Gheorghe Zamfir.
Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu inspirate de straiele domnitelor de altadata ne poarta, zilele acestea, prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.
Liliana-Sinziana Scriosteanu, competenta in psihoterapie integrativa, tulburari de comportament alimentar, psiho-oncologie si psihoeducatie, a participat recent la targul oriental 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi. Liliana-Sinziana Scriosteanu este de la Asociatia Lemaan Ahai Romania, iar pe facebook o gasiti pe pagina:
Aseara, 22 decembrie, in cadrul somptuos al Ateneului Roman a avut loc impresionanta expozitie de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu, revenita in tara dupa amplul sau periplu expozitional prin marile capitale europene.
exfoliant corp, uleiuri de masaj, crema dus, parfumuri, creme antiage, tonic facial, ingrijire buze, masti faciale, balsam par, masca par, sampon, lumanari parfiumate, odorizante pentru spatii inchise si uleiuri esentiale biologice, ne-a spus Liliana Ocu din Botosani.
Trilulilu a lansat aplicatia de muzica online Zonga Trilulilu a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa acceseze, pe calculator sau de pe telefonul mobil, mai mult de 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, prin trei variante de abonament, cel mai scump fiind de 4,99 euro/luna.
Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
80% din ceea ce face inseamna muzica. ... - Muzica te acapareaza complet? - Muzica inseamna foarte mult pentru mine. ... 80% din ceea ce fac inseamna muzica. ... Ascult muzica buna, in special The Rasmus, Coldplay, Armin van Buren si Lady Gaga (acesta este un top al artistilor din afara).
Vanzarile globale de muzica au continuat sa scada in 2004, pentru al patrulea an consecutiv, dar in acest an se estimeaza ca incasarile vor intra in sfarsit pe o panta ascendenta, datorita numarului tot mai mare de magazine on-line si a cererii crescute de DVD-uri cu muzica.
- Muzica de camera, regina muzicii prin excelenta si cu precadere a muzicii clasice, poate si trebuie sa fie o bucurie pentru toti iubitorii de muzica, pentru fiecare dintre noi. Muzica de camera nu trebuie sa mai fie atat de greu accesibila!
"Despre muzica, toleranta si armonie", pe care o puteti citi in continuare. Declaratia mea de azi nu este despre politica, ci despre muzica, toleranta si armonie.
Magda Marincovici) A asculta muzica. ... Studiul evidentiaza modul foarte diferit in care muzica este tratata de creierul persoanelor suferinde de aceasta hiperexcitabilitate a unor neuroni. ... Or, sunetele, deci si muzica, sunt tratate de cortexul auditiv, situat in partea superioara a lobului temporal.
- De ce crezi ca nu mai e difuzata muzica de calitate la radio si televiziuni decat putin? - Nu inseamna ca generatia noastra reprezinta in totalitate muzica de calitate, dar 80% da. Oamenii trebuie sa-si aleaga muzica care le place.
google-analytics.com