Cautare

810 de rezultate pentru "muzeul zalau" (7.32 secunde)
Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
- Cum vi s-a parut la Zalau, la Scoala de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a? ... Ceea ce s-a accentuat si la Zalau, intarzierea diagnosticului este o problema care duce uneori la mari dificultati in recuperarea pacientilor.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda.
Am citit cu atentie notita Alexandrei si mi-am amintit cat de interesante au fost editiile anterioare ale Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti la care am participat, la Zalau sau la Bucuresti. ... Mergeam la Zalau cu un microbuz plin cu jurnalisti din presa nationala dedicata publicului larg:
In aceeasi situatie se afla si Muzeul Holocaustului din New York, care a ajuns sa fie un pokestop”, un loc unde jucatorii pot obtine diferite obiecte pe care le pot folosi in joc, precum pokeballs sau oua ce contin pokemoni.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI • Astfel, Ziua Culturii Romane va fi sarbatorita de Ministerul Culturii, marti, incepand cu ora 18.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) din Bucuresti.
Muzeul Agriculturii Slobozia a participat recent la targul traditional organizat la Palatul Parlamentului. ... Promovam agricultura romaneasca, iar carele noastre au fost expuse anul trecut la Muzeul Taranului Roman.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare. ... In urma incheierii lucrarilor de restaurare, Muzeul a fost redeschis.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Cantareste 2,48 kg si actualmente se afla in Muzeul Trocadero din Paris. ... Ofiterul este probabil cel care l-a oferit imparatului Maximilian, fie contra unui pret, fie ca dar, si a ajuns cumva la Muzeul din Paris.
Primaria Craiova a incheiat ieri un protocol cu Muzeul Olteniei prin care lucrarile de modernizare a centrului vor beneficia de supraveghere arheologica. Scandalul privind supravegherea arheologica a lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei a fost "dezamorsat" ieri, cand primaria si Muzeul Olteniei au ajuns la un compromis.
Dupa cum se stie deja, Muzeul de Arta Vizuala trebuie sa-si paraseasca sediul, care ar trebui sa reintre in proprietatea Episcopiei Dunarii de Jos. ... La aceasta ora Consiliul Judetului este cel care administreaza Muzeul, dar nu face nimic pentru a rezolva situatia.
Muzeul Olteniei, condus intamplator de Mihai Fifor, presedintele PSD Craiova, are puse deoparte pentru acest an nu mai putin de 7,2 milioane de lei (aproximativ 1,8 milioane de euro), de aproape doua ori mai mult decat mai multe institutii luate la un loc, printre care putem enumera Directia de Evidenta a Populatiei, Scoala Populara de Arta, Clubul Sportiv Stiinta "U"
Muzeul Olteniei, condus intamplator de Mihai Fifor, presedintele PSD Craiova, are puse deoparte pentru acest an nu mai putin de 7,2 milioane de lei (aproximativ 1,8 milioane de euro), de aproape doua ori mai mult decat mai multe institutii luate la un loc, printre care putem enumera Directia de Evidenta a Populatiei, Scoala Populara de Arta, Clubul Sportiv Stiinta "U"
Iin cursul zilei de sambata, premierul a vizitat muzeul fostului lagar nazist de la Auschwitz II-Birkenau, pentru a aduce un omagiu victimelor Holocaustului.
Cele noua sute de milioane de lei, destinate construirii unui nou sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala, stau neutilizate in bugetul Consiliului Judetului.
Muzeul este alb in intregime, iar zona de expozitie se sprijina pe numai trei suporturi. ... Chiar si in muzeul vechi, ce putea gazdui doar 20 de exponate, se ajungea la 80.000 de vizitatori pe an.
Expozitia, gazduita de Muzeul Sportului din Bucuresti, este organizata de Institutul Maghiar din Bucuresti, Muzeul Olimpic si al Sportului de la Budapesta si Muzeul Sportului din Bucuresti, fiind structurata pe urmatoarele perioade:
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
google-analytics.com