Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (3.96 secunde)
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat.
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). ... Salonul este organizat de Muzeul Municipiului Bucuresti.
Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe si Manastirile Putna, Sucevita si Sfintii Trei Ierarhi din Iasi, anunta deschiderea expozitiei Broderii de traditie bizantina din Romania.
- 30 aprilie 2019- Ora 18:30, concertul Iubire de primavara cu soprana Arlinda Morava si Bucharest Ladies Cvintet la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti. - 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
Sunt puse in vanzare prin licitatie si carti clasate in patrimoniul national cultural, precum cele doua provenind din fosta colecție a diplomatului transilvanean Vasile Stoica (partial expusa, in anii recenii, la Muzeul Satului din Bucuresti, la Muzeul National Brukethal din Sibiu si la Muzeul Tarii Fagarasului), retrocedata in 2009 de Muzeul National de Arta al Romaniei familiei colectionarului, anume Antichitatile Pompeiului de la 1804, respectiv Teatrul din Ercolano de la 1783, continand 43 de gravuri ale celebrului gravor Francesco Piranesi.
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Deschiderea pentru public a expozitiei-eveniment "Comorile Chinei" Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) are deosebita placere de a anunta deschiderea spre vizitare a expozitiei "Comorile Chinei", in data de 30 aprilie 2013, aceasta reprezentand cel mai amplu demers cultural si cea mai mare expozitie organizata de China intr-un muzeu din Romania.
Saptamana viitoare, cei doi soti vor fi prezenti la Muzeul Satului, la Ministerul Agriculturii si la Festivalul International de Folclor, din Parcul Cismigiu, iar de Sfintii Petru si Pavel vor fi in Parcul Herastrau, la Muzeul Satului si la Muzeul Taranului Roman.
- Turnul Alb sau in greaca O Lefkos Pyrgos - in interiorul turnului regasim muzeul de istorie a artei si la ultimul nivel putem admira panorama orasului, la un frappe sau o cafea greceasca. ... - Muzeul de Arheologie - situat langa Turnul Alb. ... - Muzeul Macedonean de Arta.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa participa si anul acesta la programul Noaptea Europeana a Muzeelor cu o serie de evenimente speciale. Pe data de 16 mai in intervalul orar 10.00 - 18.00 Muzeul Antipa” va fi INCHIS!
Tismana, Ramnicu Sarat si Constanta, pe o noua locomotiva pictata pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national - Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul de Etnografie Tulcea si la Centrul Cultural Cartisoara, case si scoli din Cartisoara si Marsa, Jud.
- Acces gratuit pentru copii la Muzeul Antipa din Bucuresti Copiii cu varste de pana la 18 ani vor avea acces gratuit in expozitia permanenta a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa.
Autoritatea Nationala pentru Turism va invita azi, 15 iunie 2016, ora 10:30, la conferinta de presa, care are loc la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, pentru prezentarea Rutei Istoriei Antice a Romaniei la Marea Neagra, realizata in cadrul proiectului ALECTOR - Collaborative networks of Multilevel Actors to advance quality standards for heritage tourism at Cross Border Level, proiect co-finantat in cadrul Programului Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013 - obiectiv principal valorizarea elementelor de patrimoniu tangibil si intangibil, si dezvoltarea de parteneriate regionale in zona Marii Negre in vederea crearii de produse turistice trans-frontaliere de calitate.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
Pentru o investigare adecvata, cele 3 obiecte au fost trimise la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferinta DESPRE RESTAURARE SI O POSIBILA REGENERARE URBANA A BUCURESTIULUI sustinuta de Dan Lacatus joi 7 decembrie 2017, ora 18:30, la Palatul Sutu.
google-analytics.com