Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (2.89 secunde)
II poti cultiva copilului tau spiritul Craciunului, invatandu-l despre originea lui Mos Craciun, dar si profitand de aceasta sarbatoare pentru a-i preda primele lectii de religie.
Darul lui Mos Craciun si Contorsionista", a adaugat Gheorghe Florescu. Pe 26 decembrie, Gheorghe Florescu va fi prezent in cadrul emisiunii "Tara Minunilor", cu un speech despre cafea.
Astfel, pe data de 22 decembrie, la ora 18.00, Mos Craciun va poposi la micutii aflati in aceasta institutie.
Mos Craciun nu vine decat la cine merita! SCORPION 23.10-21.11: Debordati de farmec si nu exista nicio indoiala ca o sa-i fermecati pe cei mai dragi dumneavoastra.
"Nu puteam sta nepasatori, stiind ca la unii copii, Mos Craciun nu poate ajunge. Impreuna putem darui zambete, impreuna putem aduce bucurie pe fetele copiilor vulnerabili.
Aceste spirite au evoluat, in cele din urma, in spiridusii lui Mos Craciun, mai ales sub influenta poemului scriitorului american Clement C.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
Nerabdatori sa-l asteptati pe Mos Craciun cu daruri faceti o mica greseala. Uitati un pic de persoana iubita. Tocmai acum?
In Tara PROFI vizitatorii se vor bucura si de felurite bunatati, de la branzeturi si mezeluri traditionale, pana la dulciuri de Craciun, cafea aromata si vin fiert. Sunt asteptati si cei mici care au ocazia sa se intalneasca cu Mos Craciun si spiridusii sai.
Pentru ca au fost cuminti tot anul, Mos Nicolae le-a adus monarhistilor de ocazie prilejul nesperat de a-si baga si ei capul in poza cu ocazia mortii fostului rege!
Pentru ca au fost cuminti tot anul, Mos Nicolae le-a adus monarhistilor de ocazie prilejul nesperat de a-si baga si ei capul in poza cu ocazia mortii fostului rege!
-Sper ca Mos Craciun le-a adus artistilor cel putin un dictionar de sinonime. Nu de alta dar au nevoie urgenta de o imbogatire a vocabularului.
Anul s-a incheiat cu participarea voluntarilor la un mini-campionat de fotbal, alaturi de copiii de la Scoala Sociala Sportiva Fundatia Real Madrid si cu implicarea a peste 60 dintre ei in cel mai amplu program de voluntariat al Fundatiei Vodafone Romania, Scrisori pentru Mos Craciun.
Mos Craciun apare pe sania condusa de reni si, pentru a imparti cadouri pentru toti copiii, este ajutat de spiridusi.
Ocaua lui Cuza Povestea lui Mos Ion Roata si Unirea Hora Unirii 24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane Mica Unire din 1859 a avut loc odata cu alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Tarii Romanesti si al Moldovei, momentul insemnand primul pas important in drumul pentru infaptuirea statului national roman.
Poate ar fi timpul ca dupa ce pesedistii i-au spus lui mos Iliescu sa stea acasa, sa aiba grija de stenturile de la inima si peremistii sa ii spuna lui Vadim sa plece ca sa se poata si ei apuca de politica serioasa nu din asta de desene animate.
Trece si Mos Nicolae si toata lumea se va pune pe cautat brazi. Brazi care deja au aparut in piete.
Ideea mai veche, lansata de mos Ion Iliescu, are probabil ca scop re-atragerea acestuia in PSD. Insa pesedistii au ajuns la concluzia ca nu e deajuns si au mai lansat un plan de genul Renasterea Romaniei.
Dar daca iese bine, fetele sarace (in primul rand cu duhul), ele pleaca si a doua oara orbeste in strainatate, sa danseze si sa se prostitueze, ademenite de castiguri fabuloase fata de cele din tara, insa in tari unde nu le cunoaste nici dracu’… N-o veni si la ele Mos Nicolae cu o nuielusa?
Pana si copiii care nu au fost cuminti tot anul au primit cadouri de Mos Nicolae (si asta am simtit-o pe propria-mi piele), numai la amaratii de prin orfelinate nu prea s-a mai gandit nimeni.
google-analytics.com