Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (3.50 secunde)
- In Rusia, de Craciun, Mos Craciun, numit Babuska, este insotit de Alba-ca-Zapada, numita Snegurocika, iar copiii primesc prajituri si jucarii. ... - Japonezii celebreaza Craciunul cu lanterne (sau felinare, lampioane), papusi si aranjamente florale si cu Jizo, Mos Craciun.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
In perioada 22 - 31 decembrie, in locatiile din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cei mai cuminti copii au sansa de a-l intalni pe Mos Craciun si de a-i da o mana de ajutor.
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
E un fel de Mos Craciun mai feroce. ... Sa cred intr-o iubire care dureaza 2 ani sau intr-o iubire care trece in cateva luni ar insemna sa pot crede ca Mos Craciun e un criminal in serie care in loc de cadouri livreaza mitraliere in Irak.
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
"Joaca bine, mos Martine/Ca-ti dau paine cu masline". O diformitate capatata in copilarie, in urma unui accident, te putea determina, cu o nuanta pronuntata de morbiditate, sa-l compari cu un urs.
Vacanta in tara lui Mos Craciun se numara printre cele mai asteptate din an. Romanii care vor sa il intalneasca si-au facut deja bagajele, iar primul charter spre Laponia decoleaza chiar astazi, la ora 14:45.
Noul logo Google este alcatuit dintr-un fulg de nea, portretul lui Mos Craciun, un clopotel, un om de zapada, o lumanare si un cadou.
In Doodle-ul prin care Google ureaza SARBATORI FERICITE apare o ilustratie dintr-o fabrica de jucarii, in care roboteii, soldateii, animalele si masinutele stau aliniate, asteptand sa fie incarcate in saci si duse de MOS CRACIUN tuturor copiilor, in noaptea de Ajun.
Pacala e tanarul din popor care da raspunsuri in doi peri, lui Mos Ion Roata ii pun mustati albe. Toate aceste personaje din povestile lui Ion Creanga sunt si noi, ca popor.
De la un timp, Dumetru, care purta o barba, ca de Mos Craciun, a ramas vaduv. Lui DB ii placea de el ca ii povestea tot felul de lucruri interesante.
La fel si un ou incondeiat, sau un Mos Craciun. Numai la noi sunt o problema de viata si de moarte, si un motiv de Jos cutare!
Targul de Craciun aduce atmosfera specifica SARBATORII CRACIUNULUI mai ales in weekenduri cand vizitatorii se intalnesc cu Craiasa Zapezii, renii lui Mos craciun si spiridusii nazdravani, sau cu artisti de muzica populara si pop.
- De un an sunt pensionar si folosesc o metafora istorica, cea pe care mos Ion Roata a spus-o atunci cand s-a intalnit cu Alexandru Ioan Cuza:
Pentru cei care nu s-au lasat insa convinsi de a i se alatura marelui Dan Roata din Basarabi, trebuie precizat ca acesta se considera un fel de reincarnare a lui mos Ion Roata, contemporanul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, de unde si delirul cu unirea natiunilor romane.
"Programul vizeaza 2000 de copii de la scolile 37 si 12. I-am convins pe reprezentantii firmei sa vina la Constanta in ajun si de Mos Nicolae.
Sotia si fiica cea mica a presedintelui Romaniei au impartit joi, de Mos Nicolae, dulciuri si rechizite orfanilor de la cateva case de copii din sectoarele 1, 3 si 4 din Bucuresti, prichindeii oferindu-le Mariei si Elenei Basescu icoane pictate chiar de ei.
google-analytics.com