Cautare

156 de rezultate pentru "mos" (2.94 secunde)
Mos Craciun e, de fapt, un extraterestru de pe Pluto, care a venit pe Pamant pentru a-i ilumina pe oameni Pe site-ul themacchoi.blogspot.roam gasit o istorie interesanta despre Mos Craciun. ... La fel, si in spatele legendei lui Mos Craciun se afla un adevar.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: originile si evolutia lui Mos Craciun (Autor: Alexandru Voiculescu) Istoria lui Mos Craciun, personajul care aduce daruri copiilor cuminti in perioada sarbatorilor de iarna, este una complexa, fiind influentata inclusiv de schimbarile sociale care au avut loc de-a lungul timpului.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Legendele Nasterii Domnului zugravesc peisajul etnografic al unui sat pastoral unde traia Mos Craciun si avea case mari, grajduri, cosare si tarle pentru vite.
Mos Craciun cu plate dalbe. Mos Craciun cu plete dalbe, A sosit de prin nameti Si aduce daruri multe La fetite si baieti. Mos Craciun, Mos Craciun. Din batrani se povesteste, Ca-n toti anii negresit Mos Craciun pribeag soseste Niciodata n-a lipsit. Mos Craciun, Mos Craciun.
Mos Craciun, de la pastorul crud la rotofeiul american Legenda lui Mos Craciun difera de la o zona a lumii la alta, insa la acest moment reprezentarea care se bucura de cea mai mare popularitate la nivel mondial este cea conturata de cultura americana, fie ca ne place sau nu, a Mosului corpolent care isi mana sania trasa de reni.
Toti brazii de Craciun sunt perfecti!" Charles Dickens • "Mos Craciun are o idee buna: ... Ellis • "Nu-i usor sa-ti pastrezi melancoliile in limite rezonabile cand esti batran, esti singur in casa tocmai de Craciun si ai o fire blestemata ca a mea." Octavian Paler • "Mos Craciun:
Mai e mai putin pana cand Mos Craciun va intra in casele noastre. ... Indiferent de ce a strecurat Mos Nicolae in ghetutele lustruite special pentru el, acestea nu au fost singurele cadouri pe care le vor primi craiovenii in luna decembrie.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte!
Cred in Mos Craciun! ... In Dumnezeu si, de ce nu, in Mos Craciun. Pentru ca nu trebuie sa fii neaparat copil ca sa il astepti pe Mos si sa crezi in el.
Inca putin si Mos Craciun isi face aparitia cu sania lui magica, trasa de reni si plina de cadouri.
4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari) xxx Sfantul Ierarh Nicolae, San Nicoara si Mos Nicolae. ... San Nicoara este o creatie a satului, si Mos Nicolae una a mediului urban. ... Mos Nicolae doroforul anticipeaza cadourile care urmeaza sa vina de Craciun.
Autenticul Mos Craciun din Finlanda a revenit zilele trecute in Romania la Santa Claus Kingdom. Santa Claus Kingdom este cel mai mare eveniment tematic dedicat sarbatorilor de iarna ce gazduieste pentru al patrulea an vizita autenticului Mos Craciun din Finlanda pana pe data de 22 decembrie.
Casa magica a lui Mos Craciun este destinatia favorita a copiilor, fiind un loc de poveste unde Mosul si elfii sai asteapta vizitele celor mici si scrisorile cu dorinte pentru cadourile de Craciun.
Andreea Paval, solista trupei Datina, a uitat sa-i cumpere cadou sotului sau cu ocazia lui Mos Nicolae.
Daca in anii trecuti angajatii Directiei Regionale de Posta Craiova se confruntau cu un numar mare de scrisori din partea copiilor catre Mos Craciun, in acest an ravasele prichindeilor au fost mai putine.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic. ... Legendele nasterii Domnului zugravesc peisajul etnografic al unui sat pastoral unde traia Mos Craciun si avea case mari, grajduri, cosare si tarle pentru vite.
Mos Nicolae! ... Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. ... Te alteptam in tara lui Mos Nicolae!
Ei bine, cel ce ne uneste a fost si ramine Mos Craciun, cu tot ceea ce aduce el. ... Ori colindele nu le vor uita vreodata, dupa cum nu vor uita nici darul de sub brad, primit de la Mos Craciun.
- Mos Gerila, Mos Gerila, nu ne-aduce daruri multe, nu ne-aduce daruri multe. Ia-le 'napoi. Ia-le. Nica Izolda : Ironia sortii. Beatrice Pop-Iordache:
Inchirierea unui Mos Craciun la evenimentele organizate de companii incepe sa devina o initiativa din ce in ce mai obisnuita, iar firmele cu astfel de oferte au deja comenzi pentru toata perioada Sarbatorilor.
google-analytics.com