Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (2.68 secunde)
"Carnea de porc nu s-a mai scumpit la Mangalia de cateva luni de zile si nu credem ca se va mai repeta, acum, in prag de Craciun, "obisnuitul" fenomen de crestere a preturilor, ce are loc inainte de marile sarbatori", ne-a declarat Magda Mitric, seful pietelor din municipiul Mangalia.
Dupa un Craciun imbelsugat in mancaruri, cadouri si veselie, multi craioveni au revenit marti la munca.
Cu doua saptamâni înainte de Craciun, craiovenii au început deja goana dupa cadouri si produse alimentare. ... Pe 24 decembrie, programul de functionare este 6.00 - 14.00, iar în ziua de Craciun este închis.
Regia Nationala a Padurilor Romsilva va recolta si comercializa in acest an 104.400 de pomi de Craciun, din care 62.000 vor fi brazi, diferenta reprezentand alte specii de rasinoase.
Denis O‘Brien, al doilea actionar al grupului media britanic Independent News&Media, sustine ca The Independent, cotidianul reprezentativ al companiei, va fi inchis cel mai probabil pana la Craciun, din pricina datoriilor acumulate, potrivit presei britanice.
In articol ni se mai spune ca PSD urma sa introduca in stadion sub supravegherea lui Claudiu Craciun (protestatarul aripii moderate si a activistilor de mediu din Piata Universitatii - n.a.) bannere "infasurate pe corpul" a "zeci de fete" mizand pe faptul ca in cazul doamnelor si domnisoarelor controlul corporal este mai lejer.
Editia speciala de Craciun a emisiunii O data-n viata, difuzata la TVR 1 marti seara, in intervalul orar 21.10 - 23.20, a strans in fata micilor ecrane o medie de 1.323.000 de telespectatori din intreaga tara, iar in minutul cel mai urmarit al programului (la ora 23.07) nu mai putin de 1.729.000 de romani se uitau la TVR 1 (rating* 9,1% si share** 20,4%).
O portiune de autostrada a fost gata pentru ceremonia de inaugurare cu doua zile inainte de Craciun, dar se termina in camp.
Cei care vor continua sunt George Savu, Marian Mecea, Bogdan Visa, Iulian Grosu, Gabriel Precup, Christopher Quist, Marian Anghelina, Daniel Ene, Catalin Craciun, Marius Jianu si Ninel Corcoveanu, pe liber fiind puse "piesele grele", cu salarii mai mari:
Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou. ... Incepe cu impodobirea bradului de Craciun care este una dintre cele mai frumoase traditii din lume.
Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun. ... Viitoarele serii din Google December global festivities vor veni pe 25 decembrie, ziua de Craciun, 31 decembrie, Revelionul, si, in sfarsit, 1 ianuarie, prima zi din anul nou.
La Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles participa si Carmen Gherghe cu: ... Perlele colorate, montate pe fir de matase japoneaza, au mers si ele bine, precum si brosele de Craciun asortate cu cercei la fel", ne-a spus Carmen Gherghe.
Daca in tara lui nu sunt prea multe obiceiuri in preajma sarbatorilor de iarna, nu se impart cadouri de Craciun si nu se impodobeste bradul, asta nu inseamna ca artistul nu s-a distrat in Romania.
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun!
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!
Sotii Roxana si Mihail Focsa de la firma SC Focsa Son participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu ceva surprinzator:
Acesta participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Pe 15 si 16 decembrie, Stefan Banica va sustine concertele sale extraordinare de Craciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Craciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, pentru al doilea an consecutiv.
Pe 15 si 16 decembrie, Stefan Banica va sustine concertele sale extraordinare de Craciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Craciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, pentru al doilea an consecutiv.
google-analytics.com