Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (2.75 secunde)
La Constanta, vanzatoarele spun ca pentru sarbatoarea de Mos Nicolae parintii inca nu se inghesuie foarte tare ori din cauza ca nu au luat inca salariul, ori se lasa pe ultima zi, pentru ca sunt ocupati cu alte treburi.
In 10 minute, Marcus iesea din magazin fericit cum poate nu a mai fost niciodata de Mos Nicolae. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
Mos Petrescu a resit sa razbune o parte din umilintele la care au fost supusi bolnavi in ultimii ani. ... In locul celor 23 de milioane pe care le merita, mos Popescu s-ar putea capata cu biroul directorului.
"Joaca bine, mos Martine/Ca-ti dau paine cu masline". O diformitate capatata in copilarie, in urma unui accident, te putea determina, cu o nuanta pronuntata de morbiditate, sa-l compari cu un urs.
Mini-vacanta de cinci zile de Craciun Executivul vrea sa dea o hotarare de guvern saptamana aceasta sau saptamana viitoare prin care zilele de 24 si 31 decembrie sa fie libere. ... Astfel de Craciun bugetarii ar avea o mini-vacanta de 5 zile, iar de Revelion 4 zile.
Saptamana viitoare Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica din Mangalia va acorda persoanelor defavorizate ale orasului, inscrise la Cantina Sociala, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, 230 de pachete cu alimente de baza - zahar, ulei, carne de pui etc, alaturi de cozonaci si alte produse cu specific sarbatorilor.
Latifundiarul din Pipera nu va fi eliberat temporar de Craciun. ... Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Holden Caulfield povesteste experientele prin care a trecut in vacanta de Craciun a anului precedent dupa ce a fost exmatriculat de la scoala pregatitoare Pencey.
Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! ... Craciun Fericit!
Tariceanu a explicat ieri ca va lua toate masurile necesare, conform atributiilor sale constitutionale, pentru retragerea militarilor romani din Irak pana la Craciun, pe baza unui calendar stabilit cu aliatii Romaniei.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, s-a aratat sambata neincrezator ca cele doua bugete vor trece de Parlament daca Guvernul nu negociaza o majoritate, fie una mai stabila, fie una "de etapa", opinand totodata ca pana la Craciun, actualul executiv trebuie sa se remanieze sau restructureze.
Atitudinea lui este cel mai frumos dar de Craciun. ... Poate simpaticii de la departamentul de comunicare al PNL fac un mic efort, macar inainte de Anul Nou, daca inainte de Craciun nu s-au invrednicit, sa-l posteze, sub forma de transcriere si video, pe site-ul PNL si pe Youtube.
Mesajul Majestatii Sale Regelui Mihai I de Craciun 2015 Romani, In anul 1940, m-am adresat voua de Craciun pentru prima oara.
Radu Craciun, analist-sef la ABN-AMRO, a reiterat ideea ca aprecierea leului ii va avantaja in mod clar pe cei cu salarii in lei.
Producatorii agricoli trebuie sa se inscrie in Registrul Fermelor pentru a putea beneficia, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, de platile directe alocate din fondurile comunitare, a declarat ieri Mugur Craciun, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.
Sarbatorile de iarna nu ar fi complete fara nelipsitul pom de Craciun. ... este din ce in ce mai evident ca pomul de Craciun devine un lux pe care putini si-l mai pot permite.
Pentru a preveni ilegalitatile practicate de catre importatorii de pomi de Craciun, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dez-voltarii Rurale (MAPDR), prin intermediul Directiei Generale de Control Silvic si Cinegetic, va aplica amenzi, cuprinse intre 500 si 1.000 de lei, se arata intr-un comunicat emis de minister.
De Craciun, cea mai mare bucurie a fiecarei familii este impodobirea bradului. ... "In Dolj nu avem pepiniere pentru pomi de iarna" Din motive climaterice, Directia Silvica Craiova nu este unul dintre furnizorii de brazi si molizi de Craciun.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
google-analytics.com