Cautare

933 de rezultate pentru "monica columbeanu" (2.93 secunde)
Actorul, scenaristul si regizorul Mihnea Gheorghe Columbeanu a fost retinut de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila si a fost dus la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX.
Monica Columbeanu, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, va fi purtatorul de cuvant al fostului deputat Nati Meir, candidat independent la Presedintie. De ce a aceptat Monica o astfel de functie?
Ion Columbeanu, DECLARATIE BOMBA despre posibila casatorie a lui Irinel cu sosia Monicai: "Povestea a inceput in vara" Vestea ca Irinel Columbeanu s-ar fi logodit cu Alexandra, o tanara de 18 ani ce seamana perfect cu Monica, l-a luat prin susrprindere pe tatal afaceristului.
Trecand peste frustrarile proprii si personale, si intreband de control in stanga si in dreapta am aflat, bunaoara, ca nu sunt singura care nu pricepe de ce romanul trebuie sa cunoasca viata "palpitanta" si plina de "neprevazut" a lui Irinel Columbeanu.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu (56 de ani) pare sa aiba in continuare succes la "prospaturi", chiar daca milioanele lui de euro s-au dus, in ultimii ani, pe apa sambetei, din cauza afacerilor paguboase.
candidatura lui Irinel Columbeanu face parte din categoria glume electorale Sociologul Alfred Bulai considera ca intentia lui Irinel Columbeanu de a candida independent la primaria Capitalei este doar o gluma electorala.
Monica Columbeanu. ... Iar maicutele serveau musafirii (pe Columbeanu si inca unul) cu cate o cafeluta. Nu le deranja ca erau filmate iar ala - Columbeanu - isi facea un nume de mare credincios. ... Ca dupa portia de stiri de la ora 17.00, dupa Becali si Columbeanu, logic...
Monica Gabor l-a anuntat pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, ca primul lucru pe care-l va face de la sosirea sa in tara va fi acela de a petrece cat mai mult timp cu Irinuca.
Irinel Columbeanu a schimbat numele firmele sale de columbeanit din Targu Carbunesti, Gorj. ... Fostii angajati ai lui Columbeanu au spus ca omul de afaceri a ales sa schimbe numele firmei pentru a atrage fonduri europene.
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. ... Columbeanu si-a exprimat dezamagirea legata de lipsa avantajelor fiscale ale zonei, "desi ea este declarata zona defavorizata".
Irinel Columbeanu va investi peste sase milioane de euro intr-o fabrica de materiale de constructii. ... Columbeanu si-a exprimat dezamagirea legata de lipsa avantajelor fiscale ale zonei, "desi ea este declarata zona defavorizata".
Afectat de criza economica mondiala, chiar si Irinel Columbeanu a inceput sa dea afara din angajati.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
La 10 ani, Irina Columbeanu traieste dupa regulile unei adevarate vedete de calibru din show-biz-ul romanesc.
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
Irinel Columbeanu cere in instanta executarea silita a fostei lui sotii pentru plata pensiei alimentare. Luna trecuta, omul de afaceri a dat-o in judecata pe Monica, pe motiv ca aceasta nu i-a platit Irinucai pensia alimentara, stabilita in urma divortului.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat. De fiecare data cand are ocazia, Monica promoveaza portul traditional romanesc.
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica?
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon). În paralel cu munca în saloane, Monica a urmat si cursurile Institutului de Stiinte Economice.
google-analytics.com