Cautare

911 de rezultate pentru "monica tatoiu" (4.36 secunde)
S-a contat astfel pe faptul ca Renate Weber, stalp de sustinere al asa-zisei societati civile, va reusi sa tina locul, in inimile frante ale talibanilor din presa si din politica, numitei Monica Macovei.
„Cu cat costurile investitiei cresc, se majoreaza si pretul produselor, care nu mai sunt competitive si, in aceste conditii, nu poti supravietui cu o marja de profit mica“, a declarat, citata de Mediafax, Monica Tatoiu, directorul general al Oriflame Romania.
Monica Tatoiu - (o prezenta extrem de rar intalnita la evenimentele mondene, a acceptat invitatia noastra si a imbratisat mesajul nostru de credinta si dragoste) - pentru activitatea Fundatiei "Noi citim", o lupta perpetua pentru triumful cartilor, intr-o lume in care lectura a devenit o activitate "exotica".
Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.
Marius Teicu, Maia Morgenstern, Horia Moculescu, Gabriel Dorobantu, Stela Enache, Marina Florea, Rodica Popescu Bitanescu, Petre Geambasu, trupa ALESIS (Alina si Romeo Negoiasa), Marina Almasan, Oana Sirbu, Stela Enache, Nico, Laurentiu Duta, Silvia Dumitrescu, Aurel Moga, Sergiu Cioiu, Ovidiu Komornyik, Alexandra Velniciuc, Titus Andrei, Natalia Guberna, George Rotaru, Lucia Popescu Moraru, Eugen Cristea, George Nicolescu, Alexandra Cepraga, Ileana Sipoteanu, Ioana Bogdan, Valentin Albesteanu, Miruna Ionescu, Ioana Sandu, Acvilina Severin, Monica Tatoiu, Paul Enigarescu, Iuliana Marciuc, Paul de Romania, E.S.
Am incercat si pe alte cai, mai multi oameni au incercat sa ne ajute, Monica Tatoiu, Mircea Geoana sau Liviu Dragnea, pentru a gasi o cale de dialog.
Cautate sunt si hepaticul, laxativul (este in top de un an datorita promovarii facute de Monica Tatoiu), ceaiul Diaplant si ceaiul pentru diabetici (unul dintre cele mai bune) si ceaiul de potenta.
Pretiosii Mircea Geoana (santierist ad-hoc) si Monica Tatoiu (candidatul ad-hoc), volubilul Dumitru Dragomir - prototip de Mitica al lui Caragiale - pe care totusi Miticii de Bucuresti nu l-au vrut, Cazimir Ionescu - prabusit in uitare dupa ce ne facea pe micul ecran scheme peste scheme, din care nimeni nu pricepea mai nimic.
- Pentru cei care isi doresc sa urmeze reteta de vindecare a cancerului, la care a apelat si doamna Monica Tatoiu, va rog sa ne spuneti ce ingrediente trebuie folosite.
Monica Iacob Ridzi s-a intalnit in urma cu putin timp cu premierul Emil Boc. In cadrul unei conferinte de presa, Monica Iacob Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului, a decis sa demisioneze din functie. ... De ce a ales Monica Iacob Ridzi sa-si dea demisia tocmai acum?
La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale. ... Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare.
In acest context, Monica Macovei a explicat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit Constitutiei, cererea de perchezitie se adreseaza presedintelui Camerei, care, paradoxal de aceasta data, este tocmai persoana fata de care se cere autorizatia de perchezitie.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mi-nistrul Justitiei ar trebui sa-si ceara scuze pentru acuzatiile "foarte grave" facute la adresa Uniunii si a sustinut ca Monica Macovei "isi descarca nervii pe maghiari", pentru ca nu a reusit sa-si impuna unele proiecte "proaste, de altfel".
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman. ... Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Social-democratii au decis sa initieze motiuni simple impotriva si a altor ministri, dupa ce actiunea de inlaturare a ministrului Justitiei, Monica Macovei, a esuat.
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
google-analytics.com