Cautare

910 de rezultate pentru "monica iagar" (2.77 secunde)
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
UDMR asteapta ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, sa-si ceara scuze ori sa aduca dovezi pentru afirmatia ca UDMR este o frana in calea masurilor anticoruptie.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Roberta Anastase, Mircea Hava, George Scripcaru, Monica Iacob Ridzi si ceilalti au facut un mare pas inapoi.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, marti, ca dezbaterea lansata de liderul PSD, Mircea Geoana, este o reactie tardiva avand in vedere ca in momentul in care orele de sport erau taiate din programa, Presedintele Senatului nu a spus nimic.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat astazi ca a primit solicitarea procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Tineretului, Monica iacob Ridzi.
Prim-ministrul a avut, in iunie 2005, o intalnire cu Dinu Patriciu, in calitatea acestuia de presedinte-director general al Rompetrol, la care a participat si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Monica Macovei, care a fost procuror, ar vrea ca procurorii sa aiba dreptate si gata. ... Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
Senatorii din Comisiile juridica, pentru drepturile omului si de administratie publica au criticat la unison miercuri seara in prezenta ministrului Justitiei Monica Macovei noile declaratii de avere.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Duliu, Facultatea de Fizica, Universittea din Bucuresti; Serban Foarta, scriitor; Ildiko Gabor -Foarta, psiholog, traducator; Dr. Monica Ghetz, scriitor; ... Monica Spiridon, PhD, habilit.
Scrisoare catre Monica Tot la o motiune de cenzura va apela PSD si in cazul in care actuala Putere va promova, indiferent de forma sa, pachetul de legi privitoare la modificarile aduse legilor justitiei.
Monica Macovei ( care nu a exclus o astfel de posibilitate), Toader Paleologu sau Emil Boc. ... Monica Macovei nu si-a anuntat candidatura, dar nu a exclus-o.
Incercati sa gasiti masuri care sa creeze locrui de munca pentru oamenii de acolo si atentie la Mechel - Monica Macovei este un om care nu poate fi condusa de nimeni, si mai ales cu bani. Pe Monica o cunosc foarte bine.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
“Sigur ca va intra si pachetul de justitie, este un gest politic pe care ma simt obligat sa-l fac pentru a arata determinarea pe care-o avem si vointa politica de a face reforma in justitie si de a sprijini efortul ministrului Monica Macovei“, a mai spus Tariceanu.
Deocamdata, concomitent cu negocierile purtate de cei patru apostoli aflati la guvernare, ministrul Monica Macovei face, asa cum a promis, turul tuturor partidelor parlamentare pentru a obtine acordul referitor la trecerea legilor justitiei prin Parlament.
Pentru a continua sirul declaratiilor incendiare presedintele PIN a declarat, la iesirea de la audieri, ca ministrul Justitiei si-a falsificat CV-ul in incercarea de a se angaja la Consiliul Europei, declaratii pe care Monica Macovei le respinge spunand ca nu a facut niciodata asa ceva si ca nu-si explica de ce politicianul a preluat aceasta afirmatie calomnioasa de la Rodica Stanoiu.
Printre favoritele la castigarea turneului feminin se numara si reprezentanta Romaniei, Monica Niculescu, care a fost desemnata cap de serie numarul 32.
Ministrului bulgar de justitie, Gheorghi Petkanov - aflat la Bucuresti pentru o intalnire cu omologul sau roman, Monica Macovei, dar si cu procurorii generali ai Ministerului Public si Departamentul National Anticoruptie - a declarat ieri ca intre Romania si Bulgaria nu ar trebui sa existe concurenta, pentru ca aceste tari trebuie sa fie acceptate impreuna in Uniunea Europeana.
google-analytics.com