Cautare

910 de rezultate pentru "monica iagar" (3.10 secunde)
Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium fiind insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir. Doina Melinte, una dintre marile campioane ale atletismul romanesc, a urcat pe scena alaturi de manechinul ce purta cu mandrie rochia cu chipul campioanei ce a adus Romaniei faima si glorie.
Teo Trandafir, Raluca Moianu, Monica Iagar, Adela Diaconu si multe alte vedete. Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. Aceasta a descoperit alaturi de toti cei prezenti ce inseamna coaching-ul si cum se poate practica dezvoltarea personala alaturi de antrenori specializati.
Parteneri eveniment: Xbody by Monica Iagar, Mood Spa. Parteneri media: Revista Plafar, Eva.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro.
Emil Hurezeanu si sotia sa, actorul Radu Beligan, Monica Iagar, Raluca Moianu, Thea Haimovitz, Roxana Iliescu si Nico, venita cu doua prietene.
Andreea Raicu, Horia Brenciu, Norris Mageanu, Mihaela Schwartzenberg Radulescu, Dana Sota, Alin Panc, Mihai Dragomir, Iulia Albu, Bogdan Mihai Radu, Dana Gottschling, Monica Iagar, etc.
Printre vedetele care vor participa la evenimentul educational "Initiere in coaching" de sambata, 30 mai, ora 10:00, se numara si: Alexandru Constantin, Nico, Julia Jianu, Monica Iagar, Adriana Bahmuteanu si Teo Trandafir.
Iuliana Marciuc, Monica Iagar, Anca Turcasiu, Catinca Roman, Alina Laufer, Cristina Siscanu, Adina Buzatu, Adina Halas au fost doar cateva dintre vedetele prezente la eveniment.
Monica Iacob Ridzi s-a intalnit in urma cu putin timp cu premierul Emil Boc. In cadrul unei conferinte de presa, Monica Iacob Ridzi, Ministrul Tineretului si Sportului, a decis sa demisioneze din functie. ... De ce a ales Monica Iacob Ridzi sa-si dea demisia tocmai acum?
La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale. ... Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare.
In acest context, Monica Macovei a explicat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit Constitutiei, cererea de perchezitie se adreseaza presedintelui Camerei, care, paradoxal de aceasta data, este tocmai persoana fata de care se cere autorizatia de perchezitie.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca mi-nistrul Justitiei ar trebui sa-si ceara scuze pentru acuzatiile "foarte grave" facute la adresa Uniunii si a sustinut ca Monica Macovei "isi descarca nervii pe maghiari", pentru ca nu a reusit sa-si impuna unele proiecte "proaste, de altfel".
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman. ... Aceasta ii cuprinde pe Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde, Cristian David si Lazar Comanescu.
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Social-democratii au decis sa initieze motiuni simple impotriva si a altor ministri, dupa ce actiunea de inlaturare a ministrului Justitiei, Monica Macovei, a esuat.
"Asteptam ca asociatia Accept sa ne remita o sesizare oficiala in urma careia pe numele domnului Becali se va constitui un nou dosar", a spus Monica Vasile, membru al CNCD.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat miercuri seara, la TVR, ca modificarea procedurii de numire a procurorului sefi a fost un regres pentru sistemul judiciar, insa Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, nu ar fi avut instrumentul de a revoca magistratii sefi.
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va intruni in 4 septembrie, data la care ar putea fi luata in discutie propunerea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in ceea ce o priveste pe Monica Serbanescu.
google-analytics.com