Cautare

933 de rezultate pentru "monica columbeanu" (2.93 secunde)
Monica Macovei (foto), fost ministru al Justitiei in perioada 2004-2007, a acceptat propunerea PD-L de a candida la alegerile pentru Parlamentul European, au declarat surse politice.
Presedintele Traian Basescu o sprijina total pe ministrul Justitiei Monica Macovei in actiunea de reformare a Justitiei si a avertizat ieri ca politicul nu va permite o justitie independenta in coruptie si ineficienta. ... El i-a multumit ministrului Justitiei, Monica Macovei, pentru efortul depus la elaborarea celor doua strategii.
Dupa Monica Macovei si Sulfina Barbu, proaspata sefa a organizatiei de Bucuresti, Elena Udrea, o pofteste si ea afara din partid pe fosta ei colega de guvern, scrie Gandul.
Solicitarea a fost insa trimisa la Camera Deputatilor de Monica Macovei la cererea lui Daniel Morar, procuror sef al DNA, departament aflat in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ... La ea au participat ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Lucrarile nu au mers insa ca pe banda rulanta, ci s-au inregistrat si altercatii fie intre ministrul Justitiei Monica Macovei si deputatii PSD, care au reusit sa promoveze amendamente cu ajutorul PNL si UDMR, fie intre Macovei si democrati, care nu au prea fost pe faza la vot.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Initiativa semnata de Anca Boagiu, Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Maria Petre, Radu ßarle si Marian-Jean Marinescu este, potrivit Mariei Petre, rezultatul "unei cercetari la Parlamentul European, pe modul in care sunt organizate alegerile in fiecare din statele membre".
PD si-a reafirmat ieri sprijinul pentru ministrul Justitiei, Monica Macovei, si pentru masurile pe care acesta trebuie sa le ia in privinta reducerii duratei proceselor civile si penale si a intaririi responsabilitatii magistratilor in actul de justitie.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat joi seara la Bruxelles ca Olli Rhen, comisar european pentru Extindere, s-a aratat "foarte dezamagit si suparat" de incercarile parlamentarilor romani de a schimba procedura de numire si revocare a procurorului general, dar si de a modifica ANI.
Eugen Nicolaescu a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Monica Macovei de la inceputul saptamanii, privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a intervenit in sedinta de Guvern si a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Justitiei, Monica Macovei, de la inceputul saptamanii privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment, au declarat surse participante la sedinta.
Sa fie Monica Macovei surpriza?
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella. ... Cu ocazia acestei vizite oficiale, Monica Macovei a avut o intrevedere, alaturi de alti ministri ai Justitiei, si cu premierul italian, Romano Prodi.
Semnatarii documentului remarca faptul ca Monica Macovei s-ar "eschiva" de la infaptuirea reformei in justitie si ca nu a avut niciun program pentru a realiza acest obiectiv.
Poveste cu final neasteptat la votul de ieri al Senatului in privinta ministrului Justitiei, Monica Macovei. ... Foarte interesant este faptul ca noua din senatorii Coalitiei - adica PD, PNL, UDMR si PLD - au votat pentru demiterea ministrului Monica Macovei.
Monica Macovei i-a invins pe senatori. ... El a cerut Curtii sa se pronunte asupra obligativitatii demiterii ministrului justitiei Monica Macovei, ca efect al votarii motiunii.
Decizia de ieri a Curtii Constitutionale a salvat-o pe Monica Macovei, care isi pastreaza functia de ministru al Justitiei cel putin pana la inevitabila restructurare guvernamentala, care va avea loc, se pare, chiar zilele acestea, dupa intoarcerea premierului Calin Popescu Tariceanu din Japonia.
Referindu-se la decizia Curtii Constitutionale privitoare la neconstitutionalitatea cererii senatorilor de a o demite pe Monica Macovei, in urma votului de blam primit, premierul a apreciat confirmarea constitutionala, venita in sprijinul deciziei politice de sustinere din partea sa.
google-analytics.com