Cautare

909 de rezultate pentru "monica batsis" (3.48 secunde)
Incercati sa gasiti masuri care sa creeze locrui de munca pentru oamenii de acolo si atentie la Mechel - Monica Macovei este un om care nu poate fi condusa de nimeni, si mai ales cu bani. Pe Monica o cunosc foarte bine.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
“Sigur ca va intra si pachetul de justitie, este un gest politic pe care ma simt obligat sa-l fac pentru a arata determinarea pe care-o avem si vointa politica de a face reforma in justitie si de a sprijini efortul ministrului Monica Macovei“, a mai spus Tariceanu.
Deocamdata, concomitent cu negocierile purtate de cei patru apostoli aflati la guvernare, ministrul Monica Macovei face, asa cum a promis, turul tuturor partidelor parlamentare pentru a obtine acordul referitor la trecerea legilor justitiei prin Parlament.
Pentru a continua sirul declaratiilor incendiare presedintele PIN a declarat, la iesirea de la audieri, ca ministrul Justitiei si-a falsificat CV-ul in incercarea de a se angaja la Consiliul Europei, declaratii pe care Monica Macovei le respinge spunand ca nu a facut niciodata asa ceva si ca nu-si explica de ce politicianul a preluat aceasta afirmatie calomnioasa de la Rodica Stanoiu.
Printre favoritele la castigarea turneului feminin se numara si reprezentanta Romaniei, Monica Niculescu, care a fost desemnata cap de serie numarul 32.
Ministrului bulgar de justitie, Gheorghi Petkanov - aflat la Bucuresti pentru o intalnire cu omologul sau roman, Monica Macovei, dar si cu procurorii generali ai Ministerului Public si Departamentul National Anticoruptie - a declarat ieri ca intre Romania si Bulgaria nu ar trebui sa existe concurenta, pentru ca aceste tari trebuie sa fie acceptate impreuna in Uniunea Europeana.
Conducerea Camerei Deputatilor a hotarat in sedinta de ieri a Biroului Permanent, cu sase voturi "pentru" si patru "impotriva", retrimiterea cererii de perchezitie a imobilelor din Zambaccian si Cornu ale lui Adrian Nastase (foto) ministrului Justitiei, Monica Macovei.
Ciontu l-a acuzat pentru acest abuz pe ministrul Justitiei, Monica Macovei, care, "in loc vegheze asupra legilor, viseaza la pachete de legi".
ministrul delegat pentru relatia cu Parlametul, Bogdan Olteanu, si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
CNS face apel la Monica Macovei sa analizeze hotararile judecatoresti care impiedica organizarea unor referendumuri locale, iar daca este cazul, sa initieze modificarea legii privind organizarea si desfasurarea referendumului.
Deputatul Partidului Social-Democrat, Victor Ponta, a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va incepe saptamana viitoare o serie de demersuri oficiale pentru destituirea ministrului Justitiei, Monica Macovei.
El a aratat ca PD respinge acuzatiile lansate de PNL cu privire la lipsa asumarii raspunderii guvernamentale de catre democrati, argumentand ca in acest moment povara integrarii europene apasa pe umerii ministrilor PD - Vasile Blaga, Anca Boagiu, Monica Macovei si Sulfina Barbu.
Drept urmare, liderul grupului senatorial al conservatorilor, Dan Voiculescu, a propus ieri in plen pauza de consultari, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Monica Macovei, prezent la dezbateri.
Deputatii liberali nu pareau ieri prea interesati de dezbaterile din Camera cu privire la cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de incuviintare a perchezitiei la doua dintre casele lui Adrian Nastase. ... Mona Musca, Monica Mihaela ßtirbu, Raluca Turcan si Adina Valean.
Ulterior aflarii "verdictului" dat de plenul Camerei Deputatilor, ministrul Justitiei, Monica Macovei, s-a declarat dezamagita, dar a adaugat ca va reveni in Parlament, daca procurorii anti-coruptie vor solicita o alta perchezitie. ... "Atitudinea unui ministru ca Monica Macovei duce lupta anticoruptie in derizoriu.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Prezenta la sedinta comisiei, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a explicat ca trebuie sa existe o raspundere a ministrului Justitiei si a procurorului general, in cazul in care activitatea Parchetului este ineficienta.
De cote mai ridicate de credibilitate continua sa beneficieze Monica Macovei (43%), Mihai Razvan Ungureanu (32%) si Vasile Blaga (31%).
Monica Mateescu, director executiv al Agentiei Regionale de Protectia Mediului (ARPM) Craiova, s-a declarat revoltata de usurinta cu care primaria a incalcat legea.
google-analytics.com