Cautare

909 de rezultate pentru "monica batsis" (3.07 secunde)
Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, spune ca aceasta epidemie este prima in ultimii sapte ani, cand a fost semnalat un episod de epidemie de rujeola, principala cauza fiind refuzul multor parinti de a-si vaccina copiii.
Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Monica Rapeanu). ... - Din pacate, scrie Monica Rapeanu, in secolul 21 ne confruntam nu doar cu prejudecati, ci si cu o continuare a politicilor si practicilor de tip eugenetic. ... (...) Monica Rapeanu scrie in finalul articolului:
Saptamina trecuta, in perioada de inceput de vara, deci fara subiecte pentru presa, Evenimentul Zilei publica un articol de o pagina in care afirma, citind "sapte martori anonimi", ca d-na Monica Macovei a participat la o petrecere prelungita pina catre zori si se pare ca a depasit masura paharelor de vin.
Saptamina trecuta, in perioada de inceput de vara, deci fara subiecte pentru presa, Evenimentul Zilei publica un articol de o pagina in care afirma, citind "sapte martori anonimi", ca d-na Monica Macovei a participat la o petrecere prelungita pina catre zori si se pare ca a depasit masura paharelor de vin.
Lipsa de cvorum a facut ca modificarea competentelor Parchetului National Anticoruptie sa lesine fara gratie, iar pe ministreasa Monica Macovei sa faca urat in fata camerelor de luat vederi.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... Monica Davidescu este casatorita cu Aurelian Temisan Calitati:
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
UDMR asteapta ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, sa-si ceara scuze ori sa aduca dovezi pentru afirmatia ca UDMR este o frana in calea masurilor anticoruptie.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Roberta Anastase, Mircea Hava, George Scripcaru, Monica Iacob Ridzi si ceilalti au facut un mare pas inapoi.
Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, a declarat, marti, ca dezbaterea lansata de liderul PSD, Mircea Geoana, este o reactie tardiva avand in vedere ca in momentul in care orele de sport erau taiate din programa, Presedintele Senatului nu a spus nimic.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat astazi ca a primit solicitarea procurorului general privind inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru al Tineretului, Monica iacob Ridzi.
Prim-ministrul a avut, in iunie 2005, o intalnire cu Dinu Patriciu, in calitatea acestuia de presedinte-director general al Rompetrol, la care a participat si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Monica Macovei, care a fost procuror, ar vrea ca procurorii sa aiba dreptate si gata. ... Ati cam maturat cu Monica Macovei si Cristian Preda la ultima intalnire a greilor PDL...
Senatorii din Comisiile juridica, pentru drepturile omului si de administratie publica au criticat la unison miercuri seara in prezenta ministrului Justitiei Monica Macovei noile declaratii de avere.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Duliu, Facultatea de Fizica, Universittea din Bucuresti; Serban Foarta, scriitor; Ildiko Gabor -Foarta, psiholog, traducator; Dr. Monica Ghetz, scriitor; ... Monica Spiridon, PhD, habilit.
Scrisoare catre Monica Tot la o motiune de cenzura va apela PSD si in cazul in care actuala Putere va promova, indiferent de forma sa, pachetul de legi privitoare la modificarile aduse legilor justitiei.
Monica Macovei ( care nu a exclus o astfel de posibilitate), Toader Paleologu sau Emil Boc. ... Monica Macovei nu si-a anuntat candidatura, dar nu a exclus-o.
google-analytics.com