Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (4.18 secunde)
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Privind in ansamblu, insa, peisajul politic autohton, e mai probabil ca vom asista nu peste mult timp la un soi de reeditare a lui "Draga Stolo", iar potul cel mare al Cotrocenilor va fi umflat nu de cine se pregateste.
politic, monden, business. ... Mai precis, colaborez cu majoritatea personalitatilor din spatiul public autohton. De multe ori, mi se intampla sa nu cunosc exact functia si activitatea pe care o intreprinde o persoana si raman placut surprinsa sa o revad la diverse evenimente oficiale, purtand o tinuta din magazinul meu.
Sunt Loredana Groza, Cesaria Evora, Pink Martini, Cranberries, Suie Paparude, Urma, Directia 5, Timpuri Noi, Roisin Murphy, Robbie Williams, Vunk, Horia Brenciu (pe care trebuie sa recunosc ca l-am descoperit destul de curand si despre care cred ca este un adevarat show man autohton).
Apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana va avea un impact major si asupra sistemului bancar autohton, la fel ca si asupra celorlalte sectoare ale economiei nationale.
Aceasta strategie trebuie sa se bazeze pe mobilizarea, si pe protectia, capitalului autohton. ... Dar ar fi si mai bine cu o atitudine pozitiva fata de capitalul autohton, fata de investitiile autohtone.
Prin crearea Bancii Nationale a Romaniei , ca alternativa a Bancii Romaniei, rolul preponderent al capitalului financiar-bancar occidental a fost inlocuit de capitalul autohton , deoarece conducerea politica a determinat masura constituirii capitalului Bancii Nationale numai prin aport autohton , respectiv 20 milioane prin subscriptie publica si 10 milioane prin contributia statului .
Producatorul autohton detine o retea de 15 magazine in Romania in orase precum: ... In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.
Fotbalul autohton revine la viata pe 12 iunie Fotbalul autohton se reia vineri 12 iunie, de la ora 20:00, cu meciul dintre CS Universitatea Craiova si FC Botosani.
"Simteam nevoia sa evadam din peisajul autohton si sa ne incarcam bateriile intr-o locatie exclusivista. ... Betty, atleta recunoscuta, a profitat si ea de piscina hotelului, cat si de peisajul autohton.
Producatorul autohton detine o retea de 15 magazine in Romania in orase precum: ... In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.
Producatorul autohton detine o retea de 14 magazine in Romania in orase precum: ... In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.
De vreo doua saptamani violenta in scolile romanesti a devenit subiect predilect de dezbatere atat pentru societatea civila, cat in special pentru clasa politica, formatorii de opinie, jurnalisti si alti analisti ai fenomenului periculos ce reprezinta un risc enorm nu numai pentru sistemul educational autohton, ci si pentru evolutia generatiilor actuale de adolescenti.
Sistemul constitutional autohton nu este nici cal, nici magar, nici prezidential, nici parlamentar, iar crizele nu pot fi rezolvate nici de seful statului, nici de cel al guvernului si nici de legislativ.
Poate de la Bucuresti nu se vede pana in Banat cu prea mare precizie, poate bulgarii ne stau ca un ghimpe in coasta din motive pe care le inteleg si nu tin neaparat sa le combat, pentru ca intr-adevar turismul autohton schiopateaza, dar traditia migrarii la vecini in detrimentul turismului autohton este mult mai bine inradacinata in vestul tarii.
Invitata la un eveniment monden, Nicoleta Luciu a venit acompaniata de sotul ei, Zsolt Csergo. Intrebata ce dorinta are pentru 2014, Luciu a reusit sa socheze toata lumea prezenta la eveniment!
- Mama, tata, 14 februarie 1970!!! 45 de ani de casnicie. La multi ani! Va iubesc!. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/253696
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam.
Dupa putin timp casa devine punct de intalnire monden, fiind frecventata de rude, prieteni, adulatori, doamne nobile si invitati din case princiare.
Dupa fastuoasa parada militara, festivitatile de 10 Mai luau o mica pauza doar pentru a pregati un alt eveniment monden care a devenit un adevarat simbol al Bucurestilor:
google-analytics.com