Cautare

11 de rezultate pentru "moldavit" (3.02 secunde)
pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
Acesta a adus bijuterii din moldavit, mokait, cuart roz, pietre pentru chakre - 25 RON, amoniti - 10 RON, dar si diverse alte cristale care fac deliciul pasionatilor.
bijuterii din argint cu moldavit, rodocrozit, sugilit, larimar, pomisori din toate pietrele, cuarturi de la 10 - 500 RON, pasari din Brazilia, turmalina verde, cuart rutilat si epidote.
labradorit, jasp, lapis lazuli, amazonit, cuart roz, septaria, selenit, carneol, fosile - intre 5 - 300 RON, felii de agate din Brazilia - intre 5 - 200 RON, pandantiv de moldavit, sfere - intre 10 - 300 RON, sculpturi din diverse pietre din Madagascar - intre 50 - 500 RON", ne-a spus Anamaria Vidu.
obiecte din malachit frumoase, aduse din Zair, bufnite din Peru - la 10 RON, pandante din moldavit, agate de Bahia - intre 5 - 15 RON, pandante din rodocrozit - la 150 RON, vase din malachit, pentru bijuterii - la 50 RON si geode mari.
Am incepand de la coliere, bratari, care erau mai cunoscute si dinainte, dar cele mai multe sunt din afara Romaniei, dar am si din Romania.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
labradorit, jasp, lapis lazuli, amazonit, cuart roz, septaria, selenit, carneol, fosile - intre 5 - 300 RON, felii de agate din Brazilia - intre 5 - 200 RON, pandantiv de moldavit, sfere - intre 10 - 300 RON, sculpturi din diverse pietre din Madagascar - intre 50 - 500 RON", ne-a spus Vali Panduru.
Am adus ca noutati larimar si tanzanit, dar am la stand si moldavit, meteoriti, rubine, safire, safire, ingerasi de cristal - la 25 RON si alte pietre precum jasp, ametist, turmalina, topaz, jad si smarald, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor.
Inele din moldavit, ametist, ochi de tigru iron, agat Merineea, coral, crisopraz, chihlimbar - la 800 Ron, dar am avut reducere la ele 20 la sute, coliere din diverse pietre.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com