Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (2.58 secunde)
Social-democratul si sociologul Alin Teodorescu a declarat, ieri, ca, din punctul sau de vedere, actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, are sanse sa ajunga in turul al doilea pentru prezidentiale daca va avea o "cursa la fel de buna ca si cea din 2008".
Altii spun ca vineri, odata cu Congresul P.S.D. ... Primii care au raspuns chemarii sunt cativa colaboratori apropiati impreuna cu care a pus bazele a doua partide pentru Ion Iliescu. ... Cu toate ca participa regulat la intalnirile comitetului de sprijin, Saniuta neaga vehement ca ar colabora cu Oprescu.
Aliniatele prevad • (3) Propunerea de revocare prevazuta la alin.(1) sau (2) se face in scris, sub semnatura initiatorilor, o singura data intr-o sesiune.
Semnatarii documentului contesta legitimitatea rezultatelor alegerilor care au avut loc in urma cu doua saptamani si solicita Comitetului de Arbitraj sa dispuna masuri in consecinta.
Prefecturile sunt cele care trebuie sa anunte consiliile despre numarul minim si maxim de functionari pe care il pot avea, iar acestea, la randul lor, in termen de 20 de zile, ar trebui sa raspunda cu noi organigrame si state de functii, "adaptate" numarului de locuitori pe care il au.
III alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr. ... 15 alin.(1) lit. h) din Legea nr.118/2010 privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar, publicata in Monitorul Oficial nr.
Prefectul judetului a luat act de decizia edilului si va anunta Ministerul Administratiei si Internelor pentru ca impreuna cu guvernul sa stabileasca o data pentru alegerea noului primar pentru orasul Baia de Arama.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt.
"Probabil ar trebui sa fie gasita o modalitate legislativa, dar care sa fie unitara cu Codul Penal si sa faca in asa fel incat prin pedeapsa sa fie descurajate astfel de comportamente", a declarat Toni Grebla.
Sunt convins ca va sunt cunoscute prevederile Legii 500/2002 privind finantele publice, care va obliga sa transmiteti Parlamentului proiectul de buget pentru anul urmator, pana la data de 15 octombrie a anului in curs, conform art 35, alin (4):
Bogdan Tiberiu Iacob) Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, face cateva dezvaluiri de-a dreptul incendiare legate de scena politica, la loc de cinste figurand ceea ce ar putea fi numit cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu din ultimele 18 luni:
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Nimic nu s-a intamplat insa Bunea, sapat de proprii colegi La Braila, o situatie similara, dar cu PNL si o parte dintre social-democrati in postura de blatisti.
Sorin Moldovan din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szell Lorincz din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici Teodor Narcis Godeanu din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Dascalu Cristina Andreia din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Melinte Doina Ofelia din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.
Printr-un set de decizii, premierul a numit-o pe Carmen Tocala, presedinta Federatiei Romane de Baschet, la conducerea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, aceasta urmand sa ii aiba in subordine, ca vicepresedinti, pe Victor Lucian Ionescu si Alin Petrache, presedinte al Federatiei Romane de Rugby.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene.
Conform articolului 44, alin.
Procedura nu poate fi oprita Unde-i lipsa de democratie cu care a fost si este intoxicata toata Europa?
Ei trebuie sa se intalneasca cu presedintele Iohannis: Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
Legea in ansamblul sau - constitutionala in raport cu criticile formulate Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a constatat, marti, ca Legea pentru modificarea si completarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor este, in ansamblul sau, constitutionala in raport cu criticile formulate.
google-analytics.com