Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (2.80 secunde)
Ma refer aici la acele partide rasarite din ambitiile unora sau altora, mai exact PLD-ul lui Stolojan (comandat de geniul de la Cotroceni, Basescu) sau PNG-ul "Iluminatului" Becali, care simtea probabil nevoia de a mai avea o jucarie la dispozitie in afara de echipa de fotbal Steaua sau aranjamentele cu terenuri.
A fost nevoie de doar o noapte cu ceva mai multi fulgi si mai putine temperaturi in termometre pentru ca timp de cateva zile Galatiul sa semene cu un imens patinoar care a cuprins pana si Dunarea.
Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva. ... Stan vine, insa, si ne spune ceva ce pesedistii nu prea rostesc cu voce tare:
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
In timpul depunerii juramantului, liderii grupurilor parlamentare ale PNL si PD din Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Cozmin Gusa, ii solicitasera decanului de varsta Aurel Vainer, printr-o adresa oficiala, sa ia masurile necesare, impreuna cu presedintele de varsta al Senatului, Radu Campeanu, pentru ca Traian Basescu sa depuna juramantul prevazut la art.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
"Cererea de incuviintare a perchezitiei respecta in totalitate dispozitiile articolului 72 alin. ... Cererea primita de ministrul Justitiei i-a fost adresata de procurorii care lucreaza in dosar, conform articolului 100 alin.
Fostul sef al Cancelariei prim-ministrului in guvernarea PSD, Alin Teodorescu, sustine necesitatea mentinerii in continuare a acestei structuri in formula Executivului si precizeaza ca o formula de restructurare a Guvernului a fost propusa Coalitiei, in decembrie 2004, la preluarea guvernarii.
157 alin. 2 din Regulamentul Senatului, aratand ca in conformitate cu art. 112 alin.
La eveniment a participat si Constantin Alin Lupu, vicepresedinte al biroului permanent national al PNG-CD, care a declarat ca se simte foarte emotionat sa participe la acest eveniment. ... "Sa demonstram ca Partidul Noua Generatie este buturuga mica care rastoarna carul mare al neocomunistilor", a incheiat Constantin Alin Lupu.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Ambasada Romaniei din Teheran nu a primit, pana in prezent, nici o solicitare de a gazdui manifestatnti raniti sau care necesita refugiu, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Alin Serbanescu (foto). ... Potrivit lui Alin Serbanescu, Ambasada Romaniei nu a primit nicio astfel de solicitare.
Potrivit alin (3) al art. 11 din legea mai sus mentionata, agentia nu putea declansa procedurile legale, decat dupa trecerea termenelor prevazute la alin (1) al aceluiasi articol.
"Domnule ministru, v-am urmarit cu atentie declaratiile din ultimele zile, inclusiv in aparitiile televizate, in care v-ati referit la mine, la situatia cererii formulate de Procurorul General referitoare la inceperea urmaririi penale in cazul meu si la modul in care Parlamentul a reactionat fata de toata aceasta situatie.
google-analytics.com