Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (3.58 secunde)
Actiunea SRD, organizata cu prilejul editiei a X-a a Campaniei Nationale EuroMelanoma, este o continuare a editiilor derulate in anii precedenti. ... Cancerele de piele pot fi prevenite, pot fi depistate precoce si odata depistate la timp pot fi tratate cu succes!” a declarat Prof.
Alin Nicolescu BIOGRAPHY - Medic primar dermatovenerolog - Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie - Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie - Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate - Membru al Academiei Americane de Dermatologie - Membru in Comisia de experti a CNAS privind terapiile biologice in psoriazisul sever.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... 20 alin. ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; ... 24 alin.
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Oboseala nu scuza cu nimic jocul lor. ... Bertea-Moaca, Neacsu, Stanciu, Tomescu-Cergan, Iordachius, Cojocaru, Valciu-A. Pesu, Ristache. Au mai intrat: Bascoveanu si Pozman.
Fetele lui Sorin Patrascu au fost invinse, sambata, pe teren propriu, de echipa din Targu Mures cu scorul de 3-1 intr-un meci din cadrul etapei a patra din play-off. ... Adversarele nu au fost cu nimic mai presus de noi.
Urmaresc, la Bucuresti, o emisiune a Antenei 3, televiziune la care am colaborat, pe de-a moaca, batandu-ma cu un netrebnic, multa vreme.
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
Ea era populata cu o specie mai aparte de oameni. Ei aveau probleme cu gramatica, cu SRI-ul, cu fortele oculte, cu partidele de la putere si in general cu restul lumii.
Ei, aici cum se presupune ca va proceda colegul (de la ANAF) de coalitie cu rapidistul Copos (si totodata conservator)? ... Cu alte cuvinte, in loc sa aiba bunul simt sa isi dea datoriile catre stat, firmele in cauza au preferat sa dea birul catre formatiunile politice.
Ca-s zilele Eminescu, zilele Enescu ori ziua bunului detinut, daca e rost de iesit in public pe de-a moaca si fara sa se interpreteze ca ipocrizie, atunci nu se pune problema.
Cea a unei restructurari/remanieri cu cantec. ... Ba un minister mai acatarii, ba sa zboare cutare secretar de stat ca n-are moaca de demnitar... ... Liberalii, cu nemultimirile pe care le au, se vad nevoiti sa traga de timp.
banilor lui (ca sa nu-i spun altfel) se "produce" televizat cu telefonul in mana intreband cum se sparge oul si se invarte zaharul in branza.
Nu stiu ce ati facut dumneavoastra marti seara, insa eu, unul, recunosc ca ma numar printre milioanele de romani care au confiscat telecomanda pentru a bloca televizorul la meciul Stelei cu Lyon.
Cu vreo citeva zile in urma aflam de la Politie ca in ultima vreme s-au inmultit in Galati bataile in familie.
Ca mimoza se ducea sa se prostitueze in Italia, treaba ei, insa la faza cu traficul de carne vie situatia se complica. ... Aceasta grefiera este un mic pion dintr-un arsenal intreg de nebuni care fac trafic cu carne vie, arme sau masini.
Sincer, moaca lui incredere nu inspira, numai ca... la Constanta de exemplu, din zeci de dosare pe care presa - de exemplu - le asteapta cu sufletul la gura solutionarea...
Asta ma intrebam, strecurandu-ma zgribulit printre carusele si masinute din care urlau manele, masinarii in care bagi fisa si dai cu pumnul, carucioare cu pop-corn si vata de zahar, printre gratare cu mici si mese cu bancute la care petreceau oradenii de ziua orasului lor.
google-analytics.com