Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (4.80 secunde)
(c), 100 alin. (1), 106 si 107 alin (3) din Constitutia Romaniei republicata, precum si al articolelor 5 si 9 alin (1) din Legea nr.
Alin Teodorescu: ... Voi ati spus-o, nu eu", afirma Alin Teodorescu intr-un interviu acordat VoxPublica. Alin Teodorescu vorbeste si despre viitorul PDL.
3, alin. ... 3, alin. (5) din actul normativ mentionat anterior prevede faptul ca 'declaratiile de avere si declaratiile de interese ale persoanelor prevazute la alin.
Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
ALIN TEODORESCU, veste ORIBILA pentru PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie, Sova ALIN TEODORESCU. ... Cred ca in momentul de fata se pregateste congresul si adevarata batalie se va da inainte de congres, moment care poate conincide cu pierderea guvernarii.
Pentru ca, asa cum ne-am obisnuit deja, la noi votul popular conteaza doar daca se intampla ca sensul sau sa coincida cu deciziile deja luate. ... PSD vine cu un solid capital obtinut in urma alegerilor, e o certitudine.
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada:
În timp ce publicitatea te ajuta sa fii vizibil (în mass-media, în publicitate stradala, etc.), relatiile publice te ajuta prin organizarea de evenimente interne si externe, sa obtii bunavointa angajatilor si partenerilor, respectiv a publicului larg (concursuri, team-building-uri, petreceri, spectacole, trainguri), acoperirea media în articole, trimiterea de news-letters, e-mail-uri personalizate, comunicarea cu ajutorul blogurilor si al retelelor sociale“, a declarat Alin Mechenici, presedintele „PR Patrat“, prima asociatie de comunicare si relatii publice din Oltenia.PR-ul, indispensabil organizatiilor mijlocii si mariAlin Mechenici a explicat ca PR-ul este cel care ajuta firmele, fie ele mici sau mari, sa se diferentieze fata de competitori prin grija si atentia pe care le acorda mediului intern (angajati) si extern (clienti, colaboratori).
1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune".
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
importanti, cei trei arbitri, Mircea Serban, Alin Faur si Laszlo Bukuresti. Primii doi au fost criticati de Slobodan Nikolic, inaintea jocului, pentru prestatia din etapa trecuta, cu CSM Bucuresti, iar acum au vrut sa arate ca soarta partidei e in mainile lor.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite; ... Trupa Crispus de la Sibiu au facut un show de flacari senzational pe malul lacului Cernica, special pentru copiii cu autism.
In aceasta seara, de la ora 20.00, va avea loc a XIX-a editie a evenimentului concept - SOIREES DE LA MODE, cu participarea a numerosi designeri cunoscuti, specialisti din industria de fashion.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... peisaje,animale, cateodata si portrete combinate cu galaxii, Univers.
3, alin. 1, lit .a din Decizia Consiliului Uniunii Europene 2010/787/UE, termenul limita pentru inchiderea unitatilor miniere este de 31 decembrie 2018 cei aflati la guvernare in anul 2011 au inteles sa-i lipseasca de drepturile lor pe pensionarii mineri din Valea Jiului cu patru ani mai devreme.
google-analytics.com