Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (3.51 secunde)
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea in cadrul unui interviu pentru Revista22.ro. Liviu Dragnea e un lider autoritar in linia liderilor pe care i-a avut PSD, a spus Alin Teodorescu pentru Revista22.ro.
"Declaratiile de avere, impreuna cu cele de incompatibilitate si cele de interese au fost depuse la noi, dar le-am trimis la minister. ... 187, alin. ... Conform alin. ... 187, alin 5, persoanele din conducerea spitalului au obligatia de a depune si o declaratie de avere, dar in conditiile prevazute la alin.
261, alin. ... "Orice persoana care are in proprietate un mijloc de transport care trebuie inmatriculat in Romania datoreaza o taxa anuala pentru mijlocul de transport, cu exceptia cazurilor in care prezentul capitol prevede altfel", iar la alin.
Instanta a decis ca hotararea AGA de reinvestire a acestora e nestatutara, dar decizia a fost atacata cu apel. ... Reprezentantii Electrica SA si FP au votat impotriva acestui punct, dar hotararea a fost adoptata cu votul actionarilor care detin 51% din capitalul social.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.
Afacerile cu potential sunt tot mai diversificate. ... Totusi, exista activitati care pot genera bani, cu investitii minime. ... Cele mai cunoscute sunt blospot.com si wodpress.com“, a declarat Alin Machenici, expert în PR.
Alin Popescu: ... Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medic cu multiple preocupari in zona de nutritie si in promovarea unui stil de viata sanatos.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Acest lucru decurge din logica de pana acum a atitudinii sale, din inversunarea uimitoare pe care o manifesta fata de vointa populara, din firea razbunatoare si incapatanata pe care o are si, nu in ultimul rand, din declaratia explicita de RAZBOI TOTAL impotriva PSD, despre care i-a spus lui Tariceanu ca nu va ajunge cu niciun chip la guvernare, in pofida rezultatului electoral.
Unele companii de asigurari incearca, in mod ilegal, sa detina monopolul pe piata pieselor auto, achizitionand ca intermediari piesele, desi nu au voie sa aiba alt domeniu de activitate cu exceptia asigurarilor.
c) suma cheltuielilor cu indemnizatia platita pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, in tara si in strainatate, in interesul serviciului, in limita a de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutiile publice;
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
157 alin.
In sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat in dezbatere sesizarea formulata de 25 de senatori cu privire la neconstitutionalitatea articolului 16 alin. (2) partea a doua si alin. (6) cu raportare la alin.
Avocatul lui Dan Voiculescu, Calin Andrei Zamfirescu, a sustinut in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in urma cu doua zile, ca articolul 34 din Hotararea de Guvern 24/2008 privind functionarea provizorie a CNSAS intra in contradictie cu articolele 21, 24, 53, 124 si 126 din Constitutie care stabilesc o serie de drepturi fundamentale - cum ar fi dreptul la un proces echitabil, egalitatea justitiei sau interzicerea infiintarii de instante extraordinare - si a cerut suspendarea pocesului si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala pentru controlul legalitatii.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
N-a reusit insa decat sa dea din nou cu oistea-n gard, din cauza juristilor din subordine, care i-au intocmit un drept la replica penibil. ... 227 din 31 iulie 2003, prin care se stabilea ca vehiculele cu tractiune animala pot circula prin oras, insa doar prin anumite zone.
Un nou scandal se prefigureaza la Consiliul Judetean Dolj, cu privire la cheltuirea banului public, dupa ce un consilier judetean a facut publice, in sedinta de ieri a forului din care face parte, amanunte ale unei recente afaceri referitoare la implementarea normativelor ISO 9001 privind managementul calitatii in aceasta institutie.
'In virtutea dreptului meu constitutional de a ma prevala de acest instrument de control al activitatii dumneavoastra si al guvernului pe care il conduceti, va intreb cu toata seriozitatea ce aveti de gand sa faceti cu salariatii si pensionarii din aceasta tara, acum dupa ce presedintele Basescu a anuntat ca va reduce cu 25% salariile si cu 15% pensiile?
Anuntul privind neconstitutionalitatea legii a fost primit cu urale de membrii organizatiilor de protectie a animalelor care miercuri protesteaza la Palatul Parlamentului, unde este sediul Curtii Constitutionale. ... 2 alin. ... 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi, aprobata cu modificari prin Legea nr.
google-analytics.com