Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (2.68 secunde)
15 din Statutul Consiliului Europei, judecatorii nu raspund personal in cazul in care decizia lor este infirmata sau modificata intr-o cale de atac, ori pentru modul de interpretare a legii, de apreciere a faptelor sau de evaluare a pedepselor, cu exceptia cazurilor de rea credinta si grava neglijenta.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
Decizia de vineri a fost luata cu scorul de 6 la 3 in favoarea respingerii proiectului. ... Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va trimite Parlamentului decizia Curtii, impreuna cu proiectul sau de revizuire a Constitutiei, iar forul legislativ va lua decizia finala.
Ei considera ca, in dezacord cu solutia adoptata - cu majoritate de voturi - prin decizia din 26 septembrie, sesizarea parlamentarilor PDL trebuia respinsa ca neintemeiata.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Fotbalistele de la Real Craiova au revenit pe locul doi in seria vest a Ligii I dupa ce au trecut, pe teren propriu, de Motorul Oradea, scor 4-0, echipa care inaintea meciului ocupa locul secund, avand cu un punct mai mult decat oltencele.
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
96 alin. ... penal cu trimitere la art. 397 alin. ... 397 alin.
152 alin. ... 44 alin. ... Prezumtia de liceitate a dobandirii averii reprezinta o garantie a dreptului de proprietate privata, similara cu prezumtia de nevinovatie din dreptul penal ori cu cea a bunei credinte din dreptul civil. ... Pe de alta parte, alin. ... 23 alin. ... Potrivit dispozitiilor alin. ... 111 alin. ... 126 alin.
(2)Camera Deputatilor sau Senatul poate adopta o motiune simpla prin care sa-si exprime pozitia cu privire la o problema de politica interna sau externa ori, dupa caz, cu privire la o problema care a facut obiectul unei interpelari Totodata, potrivit art. 153 alin.(l) din Regulamentul Senatului:
La doar 24 de ore dupa ce AMR a publicat pe site-ul propriu criticile la adresa proiectului de revizuire a Constitutiei, si CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) a iesit cu un comunicat in care critica unele aspecte ale proiectului de revizuire, precizand ca se incalca independenta Justitiei.
Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
"Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a V-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii complementare a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 180 de zile savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia din urmatoarele fapte:
Am discutat cu colegele arbitre din Republica Moldova si la ei sunt mult mai multe si chiar au mai multe arbitre pe lista UEFA". ... Din lotul Romaniei U17 a facut parte si o alta jucatoare pregatita de Sorin Patrascu, Lidia Moaca.
Golurile Realului au fost inscrise de Moaca, Ristache si Cojocaru, iar pe langa cele trei reusite fotbalistele oltene si-au mai trecut in cont doua bare si alte sase ocazii clare de gol.
(6) Abrogat (7) Hotararile Consiliului Superior al Magistraturii sunt definitive si irevocabile, cu exceptia celor prevazute la articolul 134 alineatul (2).
google-analytics.com