Cautare

460 de rezultate pentru "mirela dobre" (3.66 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Victor Paul Dobre, a declarat ca incearca sa aduca in judetul Galati cit mai multe fonduri guvernamentale.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
La eveniment au participat si secretarul de stat Victor Paul Dobre si deputatul Emil Strunga.
Conform declaratiilor ministrului secretar de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, colegiile uninominale din judetul Galati au fost constituite si aprobate de Comisia de Cod Electoral.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Presedintele PNL Mures, deputatul Ciprian Dobre, a declarat ca in interiorul partidului se discuta ca in momentul adoptarii unei noi Consitututii sa se propuna eliminarea reprezentarii minoritatilor in Parlament.
Vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Ioan Furtuna, este suparat din cauza plecarii din partid a profesorului universitar Mirela Praisler, care s-a indreptat, in urma cu putin timp, catre Partidul Liberal Democrat.
Tripla campioana mondiala la atletism a cazut de la etaj Mirela Lavric, tripla campioana mondiala de juniori la atletism, a cazut de la etajul unu al unui bloc din Iasi dupa ce sportiva a avut o disputa cu fostul iubit.
Mirela Ion participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Alexandru si Mirela sunt casatoriti de 4 ani si s-au gandit de foarte mult timp sa aibe un copil. ... Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Mirela Gheorghita si Gheorghe Durduc, functionarii cercetati de Comisia de disciplina in problema disparitiei garantiei de 600.000 de lei pentru reabilitarea Bulevardului "Mihai Eminescu", si-au sustinut nevinovatia. ... Ma duc maine la puscarie daca sunt vinovata", a precizat Mirela Gheorghita, seful Serviciului contabilitate in cadrul Primariei.
Faptele privesc returnari de TVA obtinute de firma SC AGROLUC SRL Almaj, ai carei asociati sunt Lucia si Dumitru Vladut, iar ca jurist figureaza fiica celor doi, pe nume Mirela Codleanu.
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba". ... "N-au putut fi aduse" - ofera o explicatie Mirela Mihailescu - "Si marcile de lux s-au repliat o data cu venirea crizei.
Mirela si Florin Moise participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Dupa mai multe zile de asteptare, liberalii galateni Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au decis sa candideze, in cadrul lucrarilor Congresului din 12 ianuarie, pentru o functie de conducere la centru in cadrul Partidului National Liberal.
Anuntul demisiei a fost facut de Victor Paul Dobre, presedintele PNL Galati. "Dupa publicarea in Monitorul Oficial a situatiei domnului Alexandros Galiatatos, dansul m-a anuntat, pentru ca nu este in tara, ca si-a dat demisia din functia de vicepresedinte", a anuntat Dobre.
Mircea Toader si Victor Paul Dobre, parlamentari... in mintea unora Spre surprinderea noastra, doi fosti parlamentari de Galati, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader si liberalul Victor Paul Dobre, sunt prezenti in mintile unora ca deputati, chiar daca nu mai activeaza de mult ca parlamentari.
USL nu se opune votului prin corespondenta, dar isi doreste ca acesta sa exprime corect optiunea alegatorilor Uniunea Social Liberala (USL) nu se opune votului prin corespondenta, dar isi doreste un act normativ care sa exprime corect optiunea alegatorilor din strainatate, iar actualul proiect de lege propus de PDL favorizeaza "frauda electorala", nu respecta principiile transparentei si securitatii alegerilor, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, social-democratul Adrian Dobre, membru al Departamentului de Politica Externa al PSD.
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Gheorghe Dobre, a anuntat ca angajatii CFR care au declansat greva de avertisment nu vor primi majorari salariale.
google-analytics.com