Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (3.83 secunde)
Un alt paria democrat pare a fi si Gheorghe Dobre, ministrul Transporturilor, despre care Moisoiu a sugerat ieri ca ar fi cam obosit si toata lumea l-ar intelege daca ar alege sa se retraga.
Mai exact, sub amenintarea schimbarii, ministrul Gheorge Dobre a inceput sa-si promoveze imaginea la emisiuni televizate care, in ultimele zile, au facut concurenta cu timpul de difuzare a telenovelelor.
Fostul ministru al Transporturilor, democratul Gheorghe Dobre, a convocat in cursul zilei de ieri o sedinta de adio cu cei care i-au fost subalterni.
Radu Berceanu a dat de inteles ca nu vrea sa pice in pacatul fostului sef al Transporturilor, Gheorghe Dobre - supranumit "ministrul 0 kilometri de autostrada", declarand ca pana la 30 iunie se va deschide drumul pana la Drajna.
Mai exact, liberalul a apreciat ca noul ministru al Transporturilor, democratul Radu Berceanu, cu siguranta se va descurca mai bine decat fostul ministru Gheorghe Dobre. "Dobre a fost cel mai slab ministru din ultimii 150 de ani, cel mai slab ministru al tuturor timpurilor.
"Cred ca Dobre a votat pentru excludere" Paul Pacuraru a tinut sa scoata in evidenta faptul ca excluderea celor doi oameni politici nu inseamna o executie. ... "La sedinta Delegatiei Permanente, votul a fost secret si nu stiu cum a votat Paul Dobre.
Cel mai inspirat om politic Credem ca Victor Paul Dobre este singurul care a reusit sa atinga saptamina trecuta o coarda cu adevarat sensibila a comunitatii galatene.
Nu se poate sa spui ca cei doi secretari de stat galateni, Mircea Toader si Victor Paul Dobre, au grija doar de comunele care au primari liberali si democrati”, a incheiat Marcela Sighinas.
Copresedintii Aliantei din judetul nostru, democratul Mircea Toader si liberalul Victor Paul Dobre, au avut parte insa si de momente mai putin placute. ... Este stiut faptul ca Mircea Toader ar fi trebuit sa fie ministru la MEC, iar Victor Dobre trebuia numit sef la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul.
Secretarul de stat din cadrul MAI Paul Dobre a anuntat ca Executivul va emite o hotarire privind infiintarea unor posturi de inspectori guvernamentali.
Dorinta liberalilor a fost facuta publica de catre presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, Victor Paul Dobre. ... Nu cred ca vreun galatean este de parere ca lucrurile merg asa cum ar trebui”, a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Pentru a ne lamuri daca partidele care apeleaza la "locomotive" pot avea probleme, i-am contactat pe secretarii de stat Victor Paul Dobre si Mircea Toader si pe presedintele Asociatiei Pro Democratia (APD) - Club Galati, Fanel Spulber.
Doua cotidiene centrale au prezentat vineri un document prin care presedintele Basescu ii cerea in 2005 lui Gheorghe Dobre, pe atunci ministru al Transporturilor, sa solutioneze situatia unei firme de constructii, care avea de recuperat creante de la CNCF CFR SA. ... "D-l Ministru Dobre.
Liderul PSD a afirmat ca partidul sau intentioneaza infiintarea unei comisii de ancheta, pentru ca, sub juramant, Basescu, Stolojan, Dobre si sefii de Servicii sa spuna cand a vorbit Stolojan cu ALRO, cand a intervenit la Seres, cand au fost ascultate telefoanele de care a vorbit Basescu si pe baza carui mandat, iar Dobre sa spuna de ce a rezolvat tocmai cazul din ultimul bilet dat presei.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre au declarat ca, cel putin pentru moment, PNL nu se gindeste sa-si paraseasca tovarasii de guvernare.
In acest sens Victor Paul Dobre, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei, ne-a spus ca Executivul a pus la punct un sistem national de verificare a listelor electorale.
Comisia Tehnica Centrala a avut vineri prima sedinta, in cadrul careia Victor Paul Dobre, secretar de stat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA), a anuntat ca sediul Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare va fi la Sala Palatului din Capitala.
Totodata, in ceea ce-i priveste pe liberali, Victor Paul Dobre, presedintele Organizatiei Judetene a PNL, crede ca fuziunea dintre PLD si PD nu reprezinta o surpriza decat pentru filialele locale ale acestora. ... Acum se vede care sunt liberali si care nu", a amintit Dobre.
Dupa sondaje repetate si indelungi discutii in cadrul filialei galatene a Partidului National Liberal, s-a decis ca, la alegerile locale din acest an, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetului va candida secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei in Administratie, Victor Paul Dobre.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
google-analytics.com