Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (3.75 secunde)
Din informatiile HotNews.ro, dintre prezentatorii-vedeta ai Realitatii TV care s-au mutat in noul sediu se numara Mirela Vasadi, Adriana Nedelea, Diana Enache.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
139, numai ca la aceasta adresa figura Dobre Victoria, care -culmea ironiei- decedase de aproape patru ani, conform spuselor sotului ei, Dobre Dumitru.
Gheorghe Dobre, candidatul pentru postul de ministru al Transporturilor, Lucrarilor Publice si Turismului, a constatat ca pretul la transportul feroviar nu este stabilit corect.
Liderul liberalilor galateni, secretar de stat Victor Paul Dobre, a spus ieri ca anul 2007 este unul extrem de important pentru toti romanii. ... Dupa 1 ianuarie vom fi un partener ca oricare altul din 27 de membri ai Uniunii”, a declarat Paul Dobre.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Ce sa mai zicem de Basescu, care era subsecretar de stat la Transporturi, seful lui Dobre, care l-a dat afara pe ing.Manucu, care oprise trenurile cu mineri, iar Dobre le-a repornit si la cateva zile dupa mineriada din iunie 1990, Basescu a fost avansat ministru al Transporturilor.
Schimbarea ii va viza pe vicepremierul George Copos si ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru ca se pare ca cei doi au nemultumit anumite interese prin actiuni mai mult sau mai putin recente.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
PSD solicita totodata si demisia ministrului transporturilor, Gheorghe Dobre, pentru incapacitatea sa de a manageria problemele cu care se confrunta ministerul pe care il conduce.
Anuntul a fost facut ieri de prefectul de Mures, Ciprian Minodor Dobre, care a anuntat ca a solicitat Politiei si SEIP sa verifice autenticitatea semnaturilor si sa stabileasca numarul cetatenilor cu drept de vot din comuna. ... Comisia nu va analiza motivele invocate“, a aratat Dobre.
Alianta PNL-PD ar putea efectua, la inceputul saptaminii, prima remaniere a actualului Guvern, printre cei care ar putea sa-si piarda posturile figurind Mircea Cinteza, Ionut Popescu si Cristian David (PNL), precum si Sulfina Barbu, Ene Dinga, Gheorghe Dobre si Gheorghe Seculici (PD).
Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ. ... Dupa plecarea presedintelui PNL, Victor Paul Dobre, la Ministerul Administratiei si Internelor, in functia de vicepresedinte al CJ a fost aleasa Marcela Sighinas.
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor:
Declaratia politica facuta de Marcela Sighinas este extrem de interesanta, mai ales daca ne amintim ca in urma cu citeva zile presedintele PNL, secretar de stat in cadrul MAI, Victor Paul Dobre, a sustinut in fata presei ca luptele politice din CJ nu afecteaza activitatea institutiei.
Ministrul Transportului, Gheorghe Dobre, a asigurat ca si in 2006 vor continua demersurile de obtinere de finantari in domeniul infrastructurii, urmand a fi semnate credite in valoare de aproape doua miliarde de euro.
Deputatul liberal Traian Dobre, care a demisionat anul trecut din PSD, a declarat pentru Radio Mix FM ca PSD poarta raspunderea numirii lui Adrian Nastase in fruntea Camerei si numai social-democratii il pot schimba.
Dusul rece administrat liberalilor a continuat si cu urecheala cu privire la numirea lui Paul Victor Dobre in functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, in locul lui Bogdan Olteanu, ales presedinte al Camerei Deputatilor.
PNL ar putea sesiza Curtea Constitutionala, daca presedintele Basescu va refuza in continuare numirea lui Victor Paul Dobre in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul, a declarat liderul grupului PNL din Camera, Crin Antonescu.
Astfel, secretarul de stat Victor Paul Dobre, prin adresa 9599/11.04.2006 a comunicat Prefecturii Constanta ca avand in vedere situatia deosebita creata prin anularea in contencios a hotararilor initiale de constituire a CJC, se va trece la declansarea unor noi proceduri de constituire a acestui consiliu.
google-analytics.com