Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (3.02 secunde)
Sefii postului TV s-au cam saturat de incalcarile repetate ale regulamentului concursului "Burlacita", astfel ca acestia se gandesc serios sa se desparta de vedeta.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
Daca toti barbatii se uita la tine, e vreunul care are o sansa?", a intrebat-o Teo pe vedeta. ... In dimineata urmatoare, vedeta a plecat de la hotel direct la aeroport, destinatia ei fiind Monaco.
Specialistul a diagnosticat-o cu spondiloza lombara si a somat-o pe vedeta sa piarda cateva kilograme, dat fiind faptul ca o greutate mai usoara ar pune mai putina presiune asupra coloanei si i-ar ameliora din durerile de spate.
Vedeta TVR a filmat intens emisiuni si editii speciale pentru Paste. ... Vedeta TVR va da intalnire diseara la Opera Romana Iuliana Tudor va asteapta in aceasta seara, incepand cu ora 18.00, la Opera Romana, pentru a trai emotia unei intalniri muzicale de exceptie.
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style.
Cunoscuta peste ocean drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania, vedeta a oferit sfaturi pentru o viata echilibrata. Alaturi de vedeta, in calitate de speakeri s-au numarat specialisti de renume: ... In plus, vedeta a mai adaugat:
Vedeta pastreaza astfel traditia si chiar si-a reprogramat un spectacol pe care trebuia sa-l aiba in Italia pentru a putea fi alaturi de cei dragi. ... De sarbatori, pe langa bucatele traditionale, vedeta adora sa manance salata de boeuf, de vinete, dar si pasca proaspata si cozonac.
Fiica ei este o domnisoara frumoasa si inteligenta, cu care vedeta TV se mandreste. ... Trebuie sa recunoastem ca am fost printre singurii parinti care am venit, ne-a povestit vedeta Kanal D. ... Adica e urat!, a subliniat vedeta Kanal D.
Vedeta cere aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor. ... Impresionata de drama traita de parintii copilului si de suferinta pricinuita in familia acestuia, vedeta a depus marti o cerere la Primaria Capitalei pentru a primi aprobarea de a initia un protest.
Problemele de sanatate se tin lant de capul Biancai Dragusanu, vedeta fiind nevoita sa indure dureri ingrozitoare, pe care le ascunde, insa, in spatele unui chip mereu luminos si zambitor.
pregatiri pentru nastere, recoltare, alaptare, primele luni cu bebelusul acasa”, vedeta, impreuna cu specialistii invitati, au oferit sfaturi privind importanta recoltarii celulelor stem si pregatirea pentru nastere, incertitudinile si provocarile aparute dupa aducerea pe lume a copilului, dar si cum ne ajuta ingredientele naturale sa ne ingrijim pielea, educatia nutritionala, cum isi revin mamicile dupa nastere si, nu in ultimul rand, cum se schimba dinamica familiei dupa aparitia celui mic.
Potrivit acestei surse, vedeta a apelat la sedinte de consiliere de cand s-a intors din Paris. ... News mentioneaza ca vedeta de 35 de ani este inca paranoica atunci cand ramane singura din cauza amintirilor legate de jaf.
Cristi Teodorescu) Vedeta pop Janet Jackson a nascut primul sau copil - un baietel - la varsta de 50 de ani, a informat marti revista Billboard, citand publicistul cantaretei.
In Romania, si notiunea de vedeta s-a bagatelizat. ... Pai, daca este vedeta crainica X de la Y TV, Maia Morgenstern ce mai e?
Jocul ieftin prestat de Adrian Mititelu nu a facut altceva decat sa-i tulbure gandirea juniorului, care se "parfumase" deja cu un aer de vedeta.
"Parerea mea" In urma cu citeva zile secretarul de stat Victor Paul Dobre a precizat pentru un cotidian central ca organizarea referendumului pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu sau a alegerilor prezidentiale anticipate ar costa in jur de 50 de milioane de lei.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
google-analytics.com