Cautare

126 de rezultate pentru "mireille radoi" (2.74 secunde)
Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. Radoi a fost sefa de promotii la Academia Nationala de Informatii, din cadrul SRI. ... Mireille Radoi, membru PD-L.
Ion Radoi continua sa se adreseze cu petitii la toate organele si institutiile statului care au sau nu legatura cu impartitul pamantului.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Doar trei luni a rezistat Mirel Radoi pe banca Universitatii Craiova, dupa ce a fost instalat in august.
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
Una dintre cele mai populare cantarete de origine franceza, MIREILLE MATHIEU va concerta pentru prima data la Bucuresti in primavara anului viitor.
Sezonul muraturilor este unul nou pentru Mirel Radoi in ceea ce priveste eternul sau transfer in strainatate. ... Suparare mare pentru Radoi, care a scos acele vorbe chiar cand nasul sau savura a treia calificare in Liga Campionilor.
Radoi a anuntat ca pleaca de la nationala. ... Le-am comunicat baietilor", a spus Radoi la conferinta de presa. ... Ma duc a doua oara, sa ne certam iar?", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa dupa meciul cu Liechtenstein, scor 2-0.
Mirel Radoi a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova. ... Mi-a dorit, cand am inceput sa antrenez, ca vreau sa fiu la un club la care am fost si la un club la care am vrut sa ajung", a declarat Mirel Radoi.
Directorul Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I" din Bucuresti, Mireille Radoi, considera ca desi termenul "machiavellism" este preluat in prezent "cu superficialitate si tratat drept negativ in discursul public" nu ar strica ca oamenii nostri politici sa invete ceva din "machiavellicul Machiavelli".
FII CA EL,MIREILLE! Mireille Popa, 25 mai 2019 Tipatul cocorului in noapte (poem) As vrea sa dau timpul inapoi, sa fi facut mai mult.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament.
Mirel Radoi (41 de ani) si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei. Mirel Radoi a precizat ca n-are nicio problema cu jucatorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea presedintelui clubului, Sorin Cartu.
Razvan Lucescu a vorbit despre plecarea lui Radoi "E obligatoriu sa facem cele sase puncte. ... Mirel Radoi a facut o treaba foarte buna, fotbalul romanesc e foarte jos, avem jucatori talentati, dar cu o educatie modesta pentru fotbalul de nivel inalt.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Nicolae Dica a dezvaluit ca intalnirea dintre Mirel Radoi si conducatorii de la Casa Fotbalului a avut loc. Radoi si-a dorit un contract pe o perioada mai lunga, lucru pe care federalii n-au fost gata sa i-l ofere.
Ulterior, Nicolae Dica a recunoscut ca exista o relatie foarte buna intre Mirel Radoi si Mihai Rotaru si este de parere ca fostul capitan al FCSB-ului va ajunge intr-o buna zi antrenor la Universitatea Craiova: ... Ai auzit ceva de Radoi ca s-ar duce la Craiova?
Mirel Radoi, antrenorul Stelei, a demisionat, duminica, dupa ce echipa sa a pierdut meciul cu Astra Giurgiu cu 1 la 0, gol primit in minutul 95. ... Indiferent ce se intampla, decizia era luata, a declarat Radoi.
Prietena ei cea mai buna, Madalina Apostol, s-a logodit cu milionarul Nick Radoi. ... Prietena Monicai Gabor s-a apropiat din ce in ce mai mult de milionarul Nick Radoi, de care o lega o frumoasa prietenie pana atunci.
Dupa cinci zile de la aceasta greva se va declansa greva generala care va opri activitatea metroului in intervalul orar 4.00-19.00, a declarat Ion Radoi liderul Uniunii Nationale a Sindicatelor Libere Metrou.
Presedintele organizatiei sindicale, Stefan Frunza, ne-a declarat ca liderul Conventiei Nationale a Sindicatelor Transportatorilor, senatorul Ion Cornel Radoi, va face ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, o interpelare referitoare la faptul ca la AFDJ nu se respecta prevederile contractului colectiv de munca de la nivel de ramura Transporturi.
google-analytics.com