Cautare

126 de rezultate pentru "mireille radoi" (3.10 secunde)
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Mirel Radoi anunta in conferinta de presa premergatoare meciului cu Anglia ca echipa Romaniei nu stie sa joace la egal si ca va ataca inca de la fluierul de start al arbitrului, iar elevii sai s-au tinut de cuvant.
"E parerea lui Radoi ca nu avem fata de Mondial" "Am strigat si eu ca striga toata lumea. ... Mirel Radoi a rafubnit!
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. ... El a declarat ca nu are nimic personal ca Radoi, dar ca acesta trebuie sa isi asume si sa plece de la carma echipei nationale.
- Va place sa calatoriti? - Imi place foarte mult sa calatoresc, dar fara bagaje. Am calatorit in majoritatea tarilor europene. Mireille Astrid Popa
Acestea sunt anotimpurile poeziei romane. Vara viitoare va aparea albumul cu poeme despre vara, dar inca nu am gasit suficiente. Mireille Astrid POPA
MIREILLE ASTRID POPA, Steaua ranita, Editura Vinea, Bucuresti, 1996, 74 pag. ... MIREILLE ASTRID POPA s-a nascut in Bucuresti la 28 februarie 1975.
Mireille Astrid Popa: E timp pentru toate (poem) E timp pentru iubire, E timp pentru speranta, Si pentru vindecare, Si pentru VIATA.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Mireille Astrid Popa are lucrari foarte delicate.
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
 Intermediarii nu patesc nimic Reprezentantul Inspectoratului de Concurenta Dolj, Dumitru Radoi, sustine ca preturile de pe piata ingrasamintelor sunt libere si pot fluctua oricum. ... În Dolj nu ni s-au semnalat pana acum situatii deosebite in legatura cu piata ingrasamintelor", a sustinut Radoi.
Singura nemultumire a galeriei este faptul ca nu a putut sa afiseze coregrafia grandioasa pe care o anuntase - patru portrete gigant - ale lui Ienei, Duckadam, Lacatus si Radoi - un "+" intre ele, iar in partea de jos, mesajul "GLORIE".
Radoi (17 S. ... Radoi, D. Goian, (23 G. Galamaz), R. Rat - B. Mara, I. Apostol. N. Grigore, D. Varga - Cip.
Intr-un interviu acordat exclusiv Digi Sport, Mirel Radoi si Vlad Chiriches au prefatat partida decisiva pentru calificarea la primul baraj CM 2022, Romania - Islanda.
Mirel Radoi a declarat, dupa Romania - Islanda 0-0, ca a fost deranjat de faptul ca un oficial al FRF (n.r.
Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, a vorbit la Telekom Sport despre plecarea lui Radoi de la nationala.
Mirel Radoi este liber de contract si a oferit un interviu in exclusivitate pentru TelekomSport. Fostul antrenor al nationalei a facut mai multe dezvaluiri si a vorbit despre "conflictul" pe care l-a avut cu Mihai Stoichita, directorul tehnic FRF.
Dorinel Munteanu (53 de ani), liderul selectiilor la echipa nationala (134), l-a criticat pe Mirel Radoi pentru lipsa de disciplina in cadrul lotului in timpul mandatului sau.
Ba, mai mult, si-ar putea inchipui ca, de exemplu, asa-numita greva a senatorului PSD Ion Radoi, liderul celor care lucreaza la metrou, ar putea fi legata, nepermis de strans, de readucerea in actualitate a dosarului „Zambaccian“.
"Racheti d-aia ucraineni de calitate" si "Sa punem pret pe capul lor" e reteta gasita de Cristian Cozonac, un apropiat al lui Ion Radoi.
google-analytics.com